Želejuve - Muži A - Čechtín-Želetava 2-5
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čechtín-Želetava 2-5

21. 5. 2007
Další utkání, které by mělo zaručovat tří-bodový zisk, byla bitva s Čechtínem. Na hezky upraveném „pažitu“ želetavští borci od začátku potvrzovali papírové předpoklady, kdy se i přes zhuštěnou obranu domácích, díky kombinační hře, dostávali do šancí. Je nutné říct, že v této době (do 25 min. zápasu) předváděla Želetava nejhezčí fázi zápasu. Po mnoha šancích, včetně nájezdu Pavely, jehož střela skončila na břevně domácí branky, přišla i gólová radost. Stehlík ideálně vysunul Kasáčka K., který už věděl, jak si s touto příležitostí poradit (0:1). Zanedlouho se tato situace opakovala doslova přes „kopírak“. Opět Stehlík připravil šanci pro Kasáčka, který gólmanovi tváří v tvář podruhé nedal šanci (0:2) a odvděčil se tak trenérovi, za jeho překvapivý tah, vysunout ho do útoku. Po druhé brance, kdy se většina týmů uklidní, si Želetava vzala (jak je poslední dobou její dobrým zvykem) oddechový čas. I když se soupeř nedostal do žádného tlaku či šancí, přesto udeřil a to s neuvěřitelnou efektivností. Po chybách nejzkušenějších hráčů Želetavy, dokázal Čechtín během několika minut zlikvidovat náskok soupeře a díky větší agresivitě v pokutovém území Želetavy stanovil poločasový výsledek na 2:2.

Po přestávce nenechali želetavští hráči nic náhodě a od začátku šli za svým cílem, čili odvézt si z Čechtína 3 body. Po pár minutách druhého poločasu překvapil Pavela brankáře domácích, sebe a snad i všechny ostatní, když krásnou střelou zpoza „šestnáctky“ převážil misku vah opět na stranu Želetavy (2:3). Tento gól se v konečném zúčtování ukázal jako gól vítězný. Zanedlouho se uvolnil na pravé straně hřiště Chaloupka a jeho centr zužitkoval Stehlík (2:4). Aby to nebylo všechno, po vyhraném souboji Kasáčka K., Stehlík přihrál volnému Pavelovi, pro kterého už nebylo problém skórovat (2:5).

V dalším průběhu zápasu měla Želatava ještě několik šancí, přičemž hlavně J. Chaloupkovi každý přál, aby protrhl střeleckou smůlu v dresu Želetavy. I když průběh zápasů by nasvědčoval přesvědčivější vítězství, Želetava splnila svůj hlavní cíl odvézt si z Čechtína 3 body a dala tak malý dárek ve formě vítězství svému trenérovi, který ten den slavil narozeniny.

Vzhledem k dalšímu zaváhání Jakubova, zvětšila Želetava svůj náskok na druhý tým tabulky již na 5 bodů!!

 

Sestava: Veselý – Mastný T., Dohnal R., Chalupa (80 min. Čermák), Jičínský – Chaloupka, Kasáček D., Stehlík, Dostál – Kasáček K. (70 min. Hybner M.), Pavela