Želejuve - Muži A - Želetava A - Lesonice A 9:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Lesonice A 9:1

10. 6. 2008

ŽELETAVA,,A“ – LESONICE,,A“

9:1 (5:0)


K dalšímu domácímu zápasu jsme nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-MASTNÝ T.,DOHNAL R.,CHALUPA M.,JIČÍNSKÝ D.-KOUNEK S.,KASÁČEK D.,STEHLÍK M.,VRBKA M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:M.TOMÁNEK,Z.DANIEL,O.VYSKOT,T.DOHNAL.Hlavním rozhodčím utkání byl p.ČEJKA.

K utkání jsme nastupovali s mírnými obavami ze soupeře,ale ty hned v úvodu vzaly za své,když hned v 1.min. M.CHALUPA ideálně uvolnil M.PAVELU,jeho sólo a vedeme 1:0!Perfektní začátek a splněný úkol vstřelit rychlou branku.Ve 2.min. kopou hosté rohový kop,který v klidu ubráníme.V 7.min. D.JIČÍNSKÝ vysouvá M.STEHLÍKA a vedeme 2:0.V 9.min postupuje M.STEHLÍK sám na hostujícího gólmana,ale zakončuje mimo.V 15.min. samostatná akce M.ČURDY,vymotá dva obránce a jeho střelu gólman chytá.V 16.min. zahráváme rohový kop bez využití.V 17.min. střílejí hosté mimo naši branku.V 18.min. v šanci M.PAVELA,ale gólmanjeho slabou střeluchytá.Ve 20.min. se ve stoprocentní šanci ocitá M.ČURDA,ale střílí mimo.Ve 24.min. pro změnu mimo hosté.Ve 25.min. odstupuje ze hry .R.DOHNAL a na hřiště se dostává O.VYSKOT.Ve 26.min fauluje hostující gólman M.VRBKU,následuje pokutový kop a kapitán D.JIČÍNSKÝ,se nemýlí-vedeme 3:0.Ve 28.min. pálí mimo M.CHALUPA.Ve 30.min. přichází střela D.KASÁČKA,ale hostující gólman chytá.Ve 35.min. ukázková kombinace M.STEHLÍK-D.KASÁČEK,střelu zastavuje tyčka.Ve 39.min. další pěkná kombinace M.STEHLÍK-M.PAVELA –M.ČURDA a vedeme 4:0.Ve 41.min. přichází sólo M.STEHLÍKA přes celé hřiště a vedeme 5:0.Odevzdaný soupeř přestřeluje ve 42.min. branku M.VESELÉHO.Ve 47.min. samostatná akce M.ČURDY a vedeme 6:0V 54.min. kombinace M.PAVELA-M.ČURDA,gólman vyráží,ale na dorážku M.PAVELY je krátký a vedeme 7:0.V 57.min. přichází nedorozuměnív naší obraně a hosté snižují na 7:1.V 60.min. nastupuje T.DOHNAL a hřiště opouští D.KASÁČEK.V 62.min. střídáme na brankářském postu a M.VESELÉHO střídá M.TOMÁNEK a hned v 64.min. předvádí dobrý zákrok.V 64.min. střela T.DOHNALA se kterou si hostující gólman poradí.Na hřišti existuje pouze jedno mužstvo a to želetavské!!Místy je to exhibice,místy ,,pouťový“ fotbal.V 71.min. opět kombinace M.ČURDA-M.PAVELA,který zakončuje a vedeme 8:1,zároveň dovršil svůj hattrick a hráčská pokladna čeká na příspěvek.Aby toho nebylo málo,tak po chybě hostující obrany skóruje opět M.PAVELA a vedeme 9:1.Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a hosté odjíždějí s debaklem 9:1!!!!Netrpělivě čekáme na výsledek z H.Újezdu,který hostil M.Budějovice,ale překvapení se nekonalo a M.Budějovice vítězí 1:0,což na situaci v čele tabulky nic nemění.Do konce soutěže zbývají už jenom 2 kola a tabulku stále vedeme!!!

Závěrem děkuji želetavským hráčům za povinné 3 body.Děkuji rovněž skvělým želetavským fanouškům,kteří se sešli opět v hojném počtu a vytvořili našemu týmu opravdu domácí prostředí.

Další utkání sehrajeme v neděli 15.6.2008 v 16.30 hod. v NOVÝCH SYROVICÍCH,kde nás nečeká nic příjemného.Ne snad kvalita soupeře,ale stav hrací plochy!!!Jestli-že si chceme udržet vedení,musíme se s tím vyrovnat a vyhrát!!Tímto zvu všechny naše příznivce,aby nás přijeli povzbudit,protože to budeme určitě potřebovat!!!Děkuji Z.D.