Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – RUDÍKOV-TRNAVA A 3:2 (1:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – RUDÍKOV-TRNAVA A 3:2 (1:2)

13. 10. 2009

K důležitému,,domácímu“ utkání II.třídy o čelo tabulky jsme nastoupili v Opatově v této sestavě:VESELÝ M.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P.,JIČÍNSKÝ D.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,KOS Z.,VRBKA M.Rozhodčím utkání byl p.HOLÝ,delegátem p. VAŠÍČEK.

            Hostili jsme vedoucí tým tabulky a očekávali dobrý fotbal z obou stran.Začali jsme nebojácně a už ve 3.min. prochází hostující obranou M.STEHLÍK a balón končí v síti-vedeme 1:0!!Lepší začátek jsme si ani nemohli přát.V rozmezí 6.-13.min. máme výhodu 3rohových kopů,všechny bez většího ohrožení hostující branky.Hosté se k ohrožení naší branky dostanou až ve 23.min. rohovým kopem,který bez problémů ubráníme.Ve 26.min. M.VESELÝ 2x neuvěřitelně vychytá nejlepšího střelce hostů!Ve 27.min. dostává za faul žlutou kartu M.ONDRÁČEK.Ve 31.min. zahráváme trestný kop,který končí kopem rohovým bez využití.Ve 32.min. dostávají žlutou kartu za faul i hosté.Ve 34.min. po zaváhání naší obrany se do balonu z dobrých 25metrů opře hostující záložník a parádní trefou vyrovnává na 1:1.Vyrovnání nás dostává do kolen,hosté přebírají iniciativu a aby toho nebylo málo,tak na pokyn pomezního rozhodčí odpíská proti nám hlavní sudí pokutový kop-prohráváme 1:2.Neskládáme zbraně a snažíme se do poločasu o vyrovnání.Ve 44.min. pálí mimo P.VRANKA a o chvíli později stejný hráč trefuje tyčku hostující branky.V kabině panuje bojová nálada a odhodlání se o výsledek poprat a utkání otočit v náš prospěch.Kromě hluchých 10minut jsme byli v 1.poločase lepším mužstvem.Ve 2.poločase opět na hosty zatlačíme a ve 46.min. zahráváme rohový kop,následuje hlavička M.PAVELY a dorážka M.ONDRÁČKA-vyrovnáno 2:2!Ve 49.min. zakončuje M.STEHLÍK nad branku.V 53.min. dostávají hosté žlutou kartu,stejně jako v55.min.V 56.min. střílí mimo M.PAVELA.V 58.min.další žlutá karta pro hosty.V 59.min. dostává žlutou kartu za nedovolené bránění gólmanovi P.VRANKA.V 60.min. nevyužijeme další rohový kop.V 64.min. to ale přijde!M.ONDRÁČEK pěkným slalomem projde celou hostující obranou a nekompromisně zavěšuje-vedeme 3:2,ale do konce je ještě daleko!!!V 65.min. ubráníme roh hostů.V 66.min. zakončuje M.STEHLÍK do gólmana.V 67.min. opět ubráníme rohový kop hostů.V 68.min. zakončují hosté mimo naši branku.V 71.min. odchází M.PAVELA a nastupuje M.VRBKA.V 77.min. střílí mimo M.ONDRÁČEK.V 78.min. zakončuje do gólmana M.ČURDA.V 82.min. hosté nad naši branku.V 85.min. odchází M.ONDRÁČEK a na jeho místo nastupuje Z.DANIEL.V 89.min. odchází M.ČURDA a na hřiště jde Z.KOS.Nastavují se 2minuty,ale naše zasloužené vítězství si již vzít nenecháme!

            Musím ocenit výkon hostů a hlavně pochválit celé naše mužstvo za bojovnost a odhodlání zvítězit.Zvláště si cením toho,že i za nepříznivého stavu, jsme schopni se kousnout a utkání otočit.To samo o sobě hovoří o síle tohoto kolektivu.Není to mým zvykem,ale dnes musím vyzvednout 2hráče.Prvním je M.ONDRÁČEK za důležité 2branky ve druhé půli a druhým M.VESELÝ,který i se zraněným kotníkem to nezabalil a utkání(byt´ s problémy) dochytal,za což mu děkuji a zároven´ gratuluji k dnešnímu narození syna!!!Jelikož ostatní týmy ze špice tabulky(Náměšt´,Stařeč) prohráli,tímto vítězstvím atakujeme samotné čelo tabulky.Formu musíme potvrdit v dalším utkání,které sehrajeme v neděli 18.10.2009 ve14.30 hodin v BLATNICI!!!Žádám naše fanoušky opět o podporu!!!