Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A – STAŘEČ 4:3 (2:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A – STAŘEČ 4:3 (2:2)

9. 6. 2009
 

ŽELETAVA,,A“ – STAŘEČ

4 : 3 ( 2:2)

V dalším domácím mistrovském zápase II.třídy jsme hostili tým ze Starče a do utkání nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-MASTNÝ T.,DOHNAL R.,JIČÍNSKÝ D.,KASÁČEK K.-KOUNEK S.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-VRBKA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:SIMANDL T.,ONDRÁČEK M.Rozhodčím utkání byl p.DOLÁK.

Ve vyrovnaném utkání se v 15.min. prosadili jako první hosté,když po střele z dálky,kterou M.VESELÝ neudržel,přichází dorážka a prohráváme 0:1.My se prosadíme ve 30.min. ,kdy se samostatně probije přes několik hráčů M.MALÍK a srovnává na 1:1.Ve 32.min. přichází ukázkové uvolnění M.PAVELY od M.VRBKY a chladnokrevné zakončení,vedeme 2:1.Vedení udržíme pouze chvíli a to do 39.min.,kdy přichází pěkná technická střela hostů z boku vápna na zadní tyč a M.VESELÝ nemá šanci zakročit,je vyrovnáno na 2:2.Ve 41.min. inkasuje za řeči žlutou kartu R.DOHNAL.Ve 43.min. zakončuje mimo D.JIČÍNSKÝ.V 60.min. se na vápně uvolní P.VRANKA a vedeme 3:2.v 61.min. odchází ze hřiště M.VRBKA a nahrazuje jej M.ONDRÁČEK.V 62.min. zakončuje M.STEHLÍK a vedeme 4:2.V 69.min opět střídáme,T.SIMANDL místo M.PAVELY.V 85.min. pěkná dalekonosná střela P.VRANKY,gólman s problémy na rohový kop,ten bez využití.V 89.min. hosté snižují na konečných 4:3 v náš prospěch.

Závěrem děkuji želetavským hráčům za zisk 3bodů a za kolektivní výkon,který v tomto utkání předvedli a zvedli si sebevědomí před těžkým středečním utkáním,ve kterém se ve finále LITOVEL CUPU utkáme v 17.30 hod. v KOJETICÍCH s týmem z Dukovan.Žádám všechny naše příznivce,aby nás do Kojetic přijeli v hojném počtu podpořit(je to od nás kousek) a vytvořili nám skoro domácí prostředí!!Určitě to budeme potřebovat a pokusíme se pohár vyhrát a dovézt domů do Želetavy.určitě by si to tento kolektiv zasloužil,už loni nám to o kousek uniklo.

Abychom neměli DUKOVAN málo,tak se s nimi střetneme hned v neděli 14.6.2009 v 16.30hod. v dalším kole II.třídymužů na jejich pěkném hřišti.