Želejuve - Muži A - Blatnice A - Želetava A 1:1 (1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blatnice A - Želetava A 1:1 (1:0)

3. 6. 2009

BLATNICE,,A“ –ŽELETAVA,,A“

1:1 (1:0)

 K dalšímu mistrovskému utkání II. třídy jsme zajížděli do BLATNICE a utkali se s druhým týmem naší tabulky. Do zápasu jsme nastoupili v tomto složení: VESELÝ M., MASTNÝ T., JIČÍNSKÝ D., DOHNAL R., KASÁČEK K., KOUNEK S., STEHLÍK M., VRANKA P., MALÍK M., PAVELA M., ONDRÁČEK M. Na střídání připraveni: ONDRÁČEK P., VYSKOT O., KOS Z. Rozhodčím utkání byl p. ČURDA.

 Vzhledem k počasí na dobrém hřišti nás domácí, které jenom výhra držela v úzkém kontaktu s čelem tabulky, sevřeli a již ve 2min. po dlouhém autu do šestnáctky odražený balón dorážejí do naší sítě a prohráváme 1:0. Takový začátek jsme neočekávali a dlouho se z něj nemohli probudit. V 10min. domácí opět v šanci, ale naštěstí zakončují mimo naši branku. Ve 13min. dostává za řeči zbytečnou žlutou kartu P. VRANKA. V 18min. ubráníme rohový kop domácích. V tuto chvíli si nejsme schopni přihrát a naše nakopávané balony nemají úspěch. Ve 25min. po nevinné akci domácích končí střela na břevně naší branky. Od této chvíle se domácím vyrovnáváme a přebíráme iniciativu. Ve 26min. po dobře zahraném rohovém kopu se dostává ke střele D. JIČÍNSKÝ a domácí gólman s problémy jeho ránu vyráží. Ve 29min. nevyužíváme další rohový kop. Ve 33min. končí tečovaná střela M. PAVELY mimo branku a z následného rohového kopu tentýž hráč hlavičkuje nad branku. Ve 37min. hlavičkuje nad branku M. ONDRÁČEK. Ve 38min. ubráníme rohový kop domácích. Ve 40min. rozehrajeme nakrátko rohový kop a střelu M. PAVELY zastavuje břevno domácí branky. Ve 42min. střílí nad branku M. MALÍK. Ve 45min. ubráníme další roh domácích. Nálada v kabině je dobrá, nemáme co ztratit a musíme být trpěliví a věřit, že se nám podaří utkání vyrovnat, protože jsme herně lepší nežli domácí. V 51min. jsme v šanci, centr proletí celým malým vápnem domácích a nakonec slabé zakončení překvapeného P. VRANKY domácí gólman zneškodní. V 57min. domácí zahrozí střelou z dálky, která končí na břevně naší branky, ale gólman M. VESELÝ to v poklidu kontroloval. V 59min. dostává za faul žlutou kartu R. DOHNAL. V 65min. poprvé střídáme, nastupuje P. ONDRÁČEK a odchází S. KOUNEK. V 71min. dostává žlutou kartu za faul K. KASÁČEK následný trestný kop domácích M. VESELÝ nadvakrát kryje. V 77min. likviduje M. VESELÝ rychlý protiútok domácích do naší otevřené obrany, přichází zranění K. KASÁČKA, kterého nahrazuje O. VYSKOT. V 80min. pronikne do domácí šestnáctky M. PAVELA, v zápětí je faulován a domácí hráč inkasuje žlutou kartu, ale hlavně kopeme pokutový kop. Na tyto situace je specialista D. JIČÍNSKÝ, ale tentokrát si s naší nervovou soustavou dokonale pohraje. Nechybí mnoho, aby jeho střelu gólman zlikvidoval. Naštěstí balón končí v síti a tolik očekávané vyrovnání je na světě 1:1. Hřiště opouští vyčerpaný M. ONDRÁČEK a pro posílení zadní řady příchází Z. KOS. V 82min. mají domácí slušnou šanci, ale naštěstí zůstává nevyužita. V 85min. a v 88min. zahráváme dva rohové kopy bez využití a toužebně očekáváme konec utkání. Nastavují se tři minuty a v tomto čase gólman M. VESELÝ kryje poslední zoufalý pokus domácích z trestného kopu a utkání končí zaslouženou remízou.

 Závěrem děkuji všem želetavským hráčům za bojovnost a nasazení v tomto těžkém utkání. Získaný bod je cenný.

 V příštím utkání, které se hraje v sobotu 6.6.2009 v 16.30 hod., přivítáme doma mužstvo ze STARČE. V semifinále LITOVEL CUPU se nám tento tým podařilo porazit a pokusíme se o zopakování a tím přiblížení se středu tabulky.