Želejuve - Muži A - Domamil - Želetava A 1:3
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domamil - Želetava A 1:3

28. 4. 2008
1

DOMAMIL : ŽELETAVA

1:3 ( 0:1)

 

V dalším zápase III.třídy jsme nastoupili v této sestavě: VESELÝ M.-ŠTORK S.,CHALUPA M.,DOHNAL R.,MASTNÝ T.-KOUNEK S.,STEHLÍK M.,ONDRÁČEK M.,JIČÍNSKÝ D.-ČURDA M.,PAVELA M.
Na střídání DANIEL Z.Hlavním rozhodčím byl p.MACEK z Valče.

Již tradičně se k první střele dostali naši protihráči,ale střela končí mimo naši branku.V 5.min.střílí M.PAVELA mimo branku.V 9.min. pálí D.JIČÍNSKÝ,ale domácí branař kryje.V 10.min.a ve 14.min.zakončují domácí mimo naši branku.V 17.min.zahrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ bez využití.V 18.min.M.ČURDA při střele zablokován.Ve 20.min.střílí nad M.CHALUPA.Ve 23.min. vypouští své bodlo S.ŠTORK a trefuje břevno domácí branky.Ve 25.min.v šanci M.ONDRÁČEK,branař vyráží a D.JIČÍNSKÝ pálí nad branku.Ve 30.min. to už ale přišlo!Trestný kop zahrává M.PAVELA,domácí branař jeho ránu neudrží a sváteční střelec T.MASTNÝ doráží do branky-vedeme 1:0.Ve 33.min. zahrává tr.kop M.ČURDA,branař vyráží.Ve 35.min.střílí opět nad M.CHALUPA.Ve 40.min. ubráníme rohový kop domácích.V 50.min.centr M.CHALUPY,hlavou nad zakončuje D.JIČÍNSKÝ.V 52.min.kope tr.kop D.JIČÍNSKÝ a trefuje tyčku.V 58.min.náš roh,M.PAVELA zakončuje nad.V 60.min. střílí ze šestnáctky M.ONDRÁČEK a balon se třepe v síti-vedeme 2:0.V 70.min roh domácích,hlavička nad branku.V 72.min. nastupuje Kuře místo Holuba(tzn.DANIEL Z. místo M.PAVELY).V 74.min. zakončuje samostatnou akci M.STEHLÍK a vedeme 3:0.V 75.min. pěkná akce D.JIČÍNSKÉHO,střílí do branaře a v následující potyčce inkasuje žlutou kartu.V 77.min.mimo M.ONDRÁČEK.V 79.min.střílí T.MASTNÝ,domácí branař jeho střelu chytá.Ke konci utkání opět polevujeme v koncentraci,přichází špatná rozehrávka v obraně,následuje faul a trestný kop za hranicí velkého vápna.Domácí dobře rozehrají a pěknou střelou snižují na konečných 1:3 pro naše mužstvo.Z následné protiakce ještě M.STEHLÍK trefuje domácího branaře.Utkání končí naším povinným vítězstvím,za které všem hráčům děkuji!

Další utkání(utkání roku) sehrajeme ve ČTVRTEK 1.5.2008 v 16.30 na hřišti vedoucího mužstva tabulky a našeho největšího soupeře v M.BUDĚJOVICÍCH!!!!!!!!!

S RDEČNĚ ZVU VŠECHNY PŘÍZNIVCE ŽELETAVSKÉ KOPANÉ.

Z.D.