Želejuve - Muži A - Horní Újezd - Želetava 3:1 (poločas 0:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horní Újezd - Želetava 3:1 (poločas 0:1)

23. 8. 2007

Horní Újezd - Želetava A 3:1 (poločas 0:1)

Ke druhému soutěžnímu utkání odjíždělo naše mužstvo do Horního Újezdu s jediným cílem, a to vyhrát a smazat minusové body z minulého domácího utkání. Že to nebude jednoduché naznačoval i počet absentujících hráčů v tomto utkání - Dohnal R. - stop po č.k., Dohnal J., Dohnal T., Chalupa M. - zranění, Čermák Z. - pozdní příchod.

Na dosti vyprahlém a hrbolatém hřišti dal v 16.30 hod. sudí Vrtal pokyn ke hře. Domácí tým od začátku bránil, naši hráči si vytvořili v 1. poločase asi 4 šance, ale gólu jsme se dočkali až ve 43. min., kdy domácí brankář neudržel míč po střele z dálky a M. Pavela jej doklepl do sítě - 0:1. Do 2. poločasu jsme nastupovali s odhodláním vstřelit ještě jednu branku, což by domácí určitě zlomilo. Šance byly, za zmínku stojí vyložená, kdy M. Pavela obchází i gólmana, přihrává před branku M.Vrbkovi, který místo zakončení z první volí zpracování míče a je po šanci. Doplatili jsme na to v 60. min., kdy D. Jičínský ve vápně stahuje domácího hráče - penalta 1:1 a domácí ožili. V 65. min. střídá S. Kounek M. Ondráčka. V 70.min. náhodná akce domácích a vedení 2:1. V 72. min. se v souboji o balon zranil T. Mastný (koleno), střídá jej Z. Daniel. Hra je v tuto chvíli nevyrovnaná. V 75. min. domácí po samostatné akci zvyšují na 3:1 a je hotovo.  Želetavští hráči tímto ztratili šanci na dobrý výsledek i když nějaké šance na zkorigování výsledku byly, ale už nám nebylo souzeno vstřelit více branek.

Tak špatný vstup do soutěže jsme nečekali (na kontě nulový bodový zisk po dvou zápasech), věřme ale, že se bude opakovat minulá sezona (kdy jsme podobným způsobem prohráli v Heralticích) a odrazíme se k lepším výsledkům.

Želetavská sestava: Veselý Miloš  – Jičínský David, Mastný Tomáš (Daniel Zdeněk), Vyskot Ondřej, Kasáček Kamil – Chaloupka Jiří, Kasáček Dušan, Stehlík Marek, Ondráček Martin (65. Kounek Stanislav) – Pavela Michal, Vrbka Martin

Příští utkání sehraje Želetava A doma s Litohoří 26.8., 16:30 hod.