Želejuve - Muži A - Kouty – Želetava A 5:1 (poločas 1:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouty – Želetava A 5:1 (poločas 1:1)

8. 9. 2014

Gól Želetavy: Vrbka Tomáš

Příští utkání sehraje Želetava A doma v sobotu 13.9., 16:00 hod. s Rapoticemi

Na ne příliš kvalitním povrchu nastoupila Želetava „A“ proti svému hostiteli TJ Sokolu Kouty.

První šla do vedení Želetava po pěkné akci po ose M. Ondráček a T. Vrbka, kdy poslední jmenovaný zakončuje gólem (0:1). V další fázi hry však Želetava polevila a domácí měli dokonce možnost pokutového kopu za zbytečnou ruku ve vápně Želetavy - J. Mastný však nařízenou penaltu chytá! Vyrovnání však přišlo o několik minut později, kdy po nakopnutém dlouhém míči využily Kouty nedůrazu želetavských zadáků a srovnávají skóre na (1:1). V 35 min. byl na druhé straně v pokutovém území faulován želetavský M. Malík ale píšťalka hlavního arbitra zůstala němá.

Do druhé půle vstoupila Želetava bojovně a snažila se vstřelit vedoucí branku utkání. Tu se však podařilo vsítit domácím po výstavní střele z dálky (2:1). O dalším vývoji hodně napovědělo vyloučení želetavského T. Polendy, který zahrál ve vlastním vápně rukou a byl vyloučen. Z nařízené penalty Kouty navyšují na (3:1). Želetava tak vzhledem ke stavu utkání navíc oslabena o jednoho hráče v poli byla nucena svoji hru více otevřít z čehož pramenily brejkové situace domácích. Kouty tak ještě 2x skórují a na končeném ukazateli svítilo skóre 5:1.

Želetava, tak prozatím v soutěži předvádí kolísavé výkony. Snad se "modro-bílým" podaří navázat na poslední domácí úspěšné utkání. Příležitost k tomu budou mít již tuto sobotu 13.9.2014 od 16:00 doma proti Rapoticím.