Želejuve - Muži A - Kouty B-Želetava 0-3
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouty B-Želetava 0-3

2. 5. 2007

Kouty B – Želetava 0:3 (poločas 0:2)

 

První jarní utkání zvládli želetavští fotbalisté na výbornou, když po přesvědčivém výkonu přehráli rezervu Kout. Již od úvodního hvizdu se však museli potýkat s drnovatým hřištěm posetém květy smetanky lékařské (pampelišky). Nekvalitní terén znamenal handicap především pro zakončující hráče. V souvislosti se špatnou hrací plochou je potřeba vyzdvihnout výkon naší obrany, která si s hrboly a drny poradila velmi dobře.

Nepočetné publikum bylo v prvním poločase svědkem několika nadějných šancí Želetavských a závarů před domácí brankou, ovšem teprve v závěru první půle se dvakrát prosadil T. Dohnal, který se tak stal hlavním hrdinou zápasu. Deset minut po přestávce nedal bodlem šanci domácímu gólmanovi kapitán Jičínský. Přes několik tutovek se již hosté z dalšího gólu neradovali. Koutům se podařilo zahrozit pouze jednou ve druhém poločase, nicméně s jejich šancí si naše obrana poradila.

Želetavská sestava: Veselý Miloš – Dohnal Radek, Mastný Tomáš (70.Veselý Tomáš), Čermák Zdeněk, Kasáček Kamil (75. Dostál Jiří) - Chaloupka Jiří, Kasáček Dušan, Stehlík Marek, Jičínský David – Dohnal Jaromír, Dohnal Tomáš (85. Kos Zdeněk)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdeněk Kos

(papu, 2. 5. 2007 19:15)

Myslím že Zdeněk Kos je velmi talentovaný hráč ....