Želejuve - Muži A - Litovel cup: Želetava A - Třebenice 5:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Litovel cup: Želetava A - Třebenice 5:1

26. 3. 2008

K prvnímu ostrému testu jara jsme zajížděli do Lesonic,kde jsme našli domácí azyl(jelikož naše hřiště bylo nepoužitelné).Soupeřem ve čtvrtfinálovém utkání nám bylo mužstvo z Třebenic,hrající okresní přebor.

K utkání,které řídil rozhodčí SOBOTKA,jsme nastoupili v následujícím složení:TOMÁNEK M.-MASTNÝ T.,DOHNAL R.,CHALUPA M.,JIČÍNSKÝ D.-KOUNEK S.,KASÁČEK D.,STEHLÍK M.,ONDRÁČEK M.-ČURDA M.,DOHNAL T. Na střídání připraven DANIEL Z.,HYBNER D.

  Na těžkém terénu se zpočátku obě mužstva poznávala,ale již v 10.min. skóruje M.STEHLÍK po samostatné akci a vedeme 1:0,což je výborný úvod,zvláště když brankař M.TOMÁNEK v 11.min.předvedl pěkný zákrok a zabránil hostům ve vyrovnání!V 16.min. po chybě hostujícího brankáře zvyšuje M.ČURDA na 2:0.Ve 20.min.se probíjí hostující šestnáctkou T.DOHNAL,je evidentně faulován,ale rozhodčí nic nevidí!!T.DOHNAL tento střet odnesl zraněním kotníku a musíme střídat.Na hřiště přichází Z.DANIEL.Ve 21.min.další skvělý zákrok našeho gólmana!Do konce 1.poločasu se již nic zvláštního nestalo a tak do kabin odcházíme s dvoubrankovým náskokem.Přestávkové pokyny jsou jasné a to vstřelit ještě 1-2 branky a zbytek utkání dohrát v poklidu,jelikož hostující starší tým nebude mít na zvrat síly.

Začíná 2.poločas a hosté zlobí.V 55.min. se opět blýskl M.TOMÁNEK.Částečné uklidnění přichází v 63.min.,M.ČURDA tečovanou střelou z dálky zvyšuje na 3:0.Následuje závar před naší svatyní,ale hosté ani z vyložených šancí nejsou schopni skórovat.V 70.min.střídáme,místo S.KOUNKA nastupuje D.HYBNER.Přichází 72.min. utkání a HATTRICK M.ČURDY po samostatné akci z pravé strany a další chybě hostujícího gólmana-vedeme již 4:0cíl je splněn a zápas rozhodnut,zvláště když v 79.min. opět M.ČURDA svoji čtvrtou brankou zvyšuje na krásných 5:0.O chvíli na to opět M.TOMÁNEK zasahuje a drží nulu,ale ta mu nebyla dopřána,protože hosté v 90.min. utkání po rohovém kopu snižují na konečných 5:1.

Závěrem musím všem hráčům poděkovat za velmi odhodlaný a taktický výkon,který byl podpořen bojovností a ctižádostí zvítězit!Dostali jsme se mezi poslední 4 mužstva a 1.5.2008 nás čeká rozhodující semifinalový zápas o postup do finále,které je na pořadu ve středu 4.6.2008 v Koněšíně.


POZVÁNKA NA 1.MISTROVSKÝ ZÁPAS

V neděli dne 30.3.2008 v 15.00 M.BUDĚJOVICE-B—ŽELETAVA-A.Naši borci se utkají s vedoucím týmem soutěže,přijďte nás POVZBUDIT,určitě to budeme POTŘEBOVAT!!!

Z.D.