Želejuve - Muži A - Martínkov-Želetava A 2:6
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martínkov-Želetava A 2:6

26. 9. 2007
K dalšímu utkání III. tř. jsme zajížděli do Jakubova, kde nás hostil tým z Martínkova. Nastoupili jsme v následujícím složení:
Veselý M. – Chaloupka J., Dohnal R., Mastný T., Kasáček K. – Jičínský D., Stehlík M., Kasáček D., Kounek S. – Pavela M., Dohnal J., na střídání připraveni: Ondráček M., Chalupa M., Vrbka M.
Do utkání jsme nastoupili s odhodláním vyhrát, jelikož jiný výsledek si po domácí vítězné euforii ani nemůžeme připouštět a domácí se nestačili divit. V rozmezí 1-5 minuty
jsme měli 4 šance (z toho 1x tyčka), ale gol jsme nedali a v 18. minutě po chybě obrany domácí střílí gol a nezaslouženě vedou 1:0, naštěstí máme silný tým jak morálně tak i fotbalově, kterými branka neotřásla a hned v 21.min. po rohu S. Kounka vyrovnává M. Pavela na 1:1 a začíná se od nuly, ale jenom na chvíli! Ve 25.min. dalekonosná střela T. |Mastného, brankář vyráží na roh a ve 26. minutě už M. Stehlík po samostatné akci středem ze šestnáctky zvyšuje na 2:1 pro hosty a aby toho nebylo málo, branka na 3:1 a jako přes kopírák. Máme další šance, na hřišti je pouze jedno mužstvo a ve 35.min. utkání zvyšuje D. Jičínský z penalty na 4:1. Ve 37. min. posílá M. Stehlík krásný dlouhý pas za domácí obranu a D. Jičínský zvyšuje už na 5:1 a domácí jsou na „ručník.“
Do druhé půle nastupujeme se snahou o zvýšení náskoku, ale domácí hrají ustrašeně zezadu a naši hráči vědomi si toho, že už je zápas rozhodnutý, poleví, z čehož plyne vyrovnané utkání. Za zmínku stojí 100% šance M. Stehlíka, jenž jde sám na branku, ale nastřelí golmana,další šanci má J. Dohnal. V 57. min. dostává žlutou kartu za faul J. Chaloupka a následně je střídán M. Chalupou. V 70.min. další střídání R. Dohnala nahrazuje M. Vrbka a poslední střídání je v 78. min., kdy K. Kasáčka střídá M. Ondráček v 89.min. po další chybě obrany domácí snižují na 2:5, ale poslední slovo patří želetavským, kdy po střele M. Vrbky doráží pohotově M. Pavela a zvyšuje na konečných 6:2.
Závěrem bych chtěl říci, že před početnou návštěvou (à 150 diváků) jsme převedli hlavně 1.půli líbivý a účelný kombinační fotbal, zakončený 5 goly a za to hráčům děkuji. Jelikož naši soupeři klopýtli, poskočili jsme v tabulce již na 3. místo, ale nyní nás čekají 2 těžké zápasy. Jestliže v nich uspějeme, můžeme stále pomýšlet na nejvyšší příčky.

 Další zápas sehrajeme v neděli 30. 9. 2007 doma s týmem ze Šebkovi.