Želejuve - Muži A - RADOTICE – ŽELETAVA A 0 : 0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


RADOTICE – ŽELETAVA A 0 : 0

4. 9. 2007

RADOTICE – ŽELETAVA  „A“  0 : 0           (0 : 0)                        

  

                     

       V dalším kole III. třídy mužů sk. B jsme nezvykle v sobotu zajížděli do Radotic s jednoznačným cálem dovézt 3 body za vítězství. Získané body by nám pomohly k posunu v aktuální tabulce, kde jsme na místě, kam rozhodně nepatříme. Nastoupili jsme v tomto složení:  Veselý M. – Poledna R., Chalupa M., Kasáček K., Novák V. – Jičínský D., Kasáček D., Stehlík M., Kounek S., Vrbka M., Dohnal J. Na střídání Poledna M., Daniel Z., Ondráček M.

     V l. poločase jsme chtěli vstřelit rychlou branku pro uklidnění, ale za deště a na nekvalitním terénu se úkol nezdařil a  po oboustranně nezáživné hře se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu!

    Do 2. půle jsme nastoupili s odhodláním vše zvrátit (jako v minulém domácím zápase), vytvořili jsme si místy převahu, ale šanci bylo jako šafránu. Projevila se absence některých hráčů a za jediný klad utkání lze považovat to, že jsme poprvé neinkasovali, ale bohužel ani neskorovali a získali pouze bod, což znamená 10. místo  v prozatímní tabulce. Střídání 50. min. Pavela místo Poledny, v 75. min. Ondráček místo Dohnala  a v 82. min. Daniel místo Pavely.

Příští utkání hrajeme doma v neděli dne 9. 9. 2007 v 16,00 hod. s Domamilí.