Želejuve - Muži A - Třebelovice - Želetava 2:2
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třebelovice - Želetava 2:2

7. 11. 2007

V posledním podzimním kole jsme zajížděli do Třebelovic a věděli jsme(po zkušenosti s pohárovým utkáním), že nás čeká velmi těžký a nepříjemný soupeř. Do zápasu jsme nastoupili v následující sestavě: Veselý M. – Mastný T., Dohnal R., Kasáček K., Chalupa M. – Jičínský D., Kasáček D., Kounek S., Chaloupka J. – Stehlík M., Dohnal J.

Na střídání připraveni: Tománek M., Dohnal T., Ondráček M., Vrbka M.

Hlavním rozhodčím byl pan VRTAL, který podal výkon hodný svého příjmení, na pomezí pan „optik“ VRBKA, který by vzhledem k svému věku a výkonu měl radši sedět doma za kamny a třetím rozhodčím p. KOVÁŘ, který jako jediný snese přísnější měřítko. Domácí na nás od začátku vlítli a snažili se vstřelit branku, ale naše mužstvo úvodní nápor zvládlo.V 7. minut máme i šanci, kdy po rohu hlavičkuje M. Chalupa, ale přímo do domácího brankáře. V 10. min. dostává náš stoper R. Dohnal žlutou kartu za faul. V 17.min. přichází ostrá střela domácích, naštěstí golman M. Veselý bravurně kryje. Ve 29.min. zahrává trestný kop D. Jičínský, ale pro změnu zase kryje golman domácích. Ve 32. min. zahráváme další rohový kop a T. Mastný hlavičkuje těsně nad branku. Ve 40.min. přichází nucené střídání v našem mužstvu, když zraněného J. Dohnala (záda) nahrazuje M. Vrbka. Z naší strany byl 1. poločas dosti neurovnaný s množstvím pokažených přihrávek a nepřesností, což bylo částečně zapříčiněno dobrou a hlavně důraznou hrou domácích s dobrým pohybem a napadáním.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s větším odhodláním rozhodnout utkání ve svůj prospěch, dobře jsme věděli, že takovéto utkání může rozhodnout jedna branka. První naše šance přichází již ve 48.minutě, kdy po centru zprava domácí golman kryje dorážku našeho hráče. O tři minuty později, tedy v 51.min. v šanci D. Kasáček, ale opět domácí brankář nepustí míč do své sítě. V 60.min. ale provětrá hostující obranu M. Stehlík, kdy jde sám od poloviny hřiště, následuje klička golmanovi a vedeme 0:1! Do této chvíle jsme byli jasně lepší a domácí přehrávali. Po vedoucím golu padl na naše hráče útlum, což se projevilo během 5 minut, kdy domácí měli 4 velké šance, naštěstí náš golman M. Veselý byl vždy na svém místě a uhájil zatím čisté, ale ne na dlouho, protože ve 25.min. zůstává na hranici velkého vápna volný domácí útočník a hlavou překonává vyběhnuvšího M. Veselého a stav je 1:1.Před vyrovnávacím golem dostává žlutou kartu M. Stehlík za oplácení a D. Jičínský za protesty. Nedá se nic dělat, utkání začíná od znovu. V 70. min. střídá J. Chaloupka M. Ondráček. V 73.min. utkání přichází náš útok, z levé strany centruje M. Stehlík a před hostující brankou zcela osamocený D. Kasáček umístěnou hlavičkou po druhé překonává domácího golmana a opět vedeme 1: 2!! Do konce utkání zbývá ale stále hodně času a domácí nás opět začínají přehrávat. My se snažíme hru kouskovat a častu přerušovat, ale domácí jsou lepší a 3. min. před koncem utkání zahrávají trestný kop, na který golman Veselý nedosáhl a je tady to, co nemělo přijít, tedy vyrovnání na 2:2. Vinou střídání, zranění a častých debat rozhodčí nastavuje 5 minut, ale na celkovém výsledku 2:2 se již nemění.Závěrem musím říci, že jsme ztratili další 2 body za remízu, ale vzhledem k utkání je remíza spravedlivá. Bohužel nás díky této ztrátě odsunuly Šebkovice „B“ na třetí příčku tabulky ( o l bod), kde přezimujeme, jelikož nařízená předehrávka v M. Budějovicích byla zrušena.


Z. D.