Želejuve - Muži A - Želetava - Horní Újezd 6:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava - Horní Újezd 6:1

10. 4. 2008

ŽELETAVA – HORNÍ ÚJEZD

6:1(2:0)


K 1.mistrovskému utkání jara jsme nastoupili na domácím hřišti proti soupeři z H.Újezda v následující sestavě:VESELÝ M.-ŠTORK S.,DOHNAL R.,CHALUPA M.,MASTNÝ T.-KASÁČEK D.,STEHLÍK M.,JIČÍNSKÝ D.-ČURDA M.,DOHNAL J.,PAVELA M.Na střídání připraveni:TOMÁNEK M.,VRBKA M.,ONDRÁČEK M.

V 15.30hod dal rozhodčí VRZAL pokyn ke hře a na dobře připraveném hřišti se domácí hráči od začátku do soupeře pustili s chutí a odhodláním jim vrátit podzimní porážku.Již ve 4.min. utkání zahráváme rohový kop a M.CHALUPA hlavou otevírá skóre a vedeme 1:0.Ve 14.min. po chybě R.DOHNALA soupeř zbrkle pálí nad naši branku.V 16.min. po dlouhém autovém vhazování hostů nás zachraňuje tyčka.To bylo vše co jsme na začátek hostům povolili a v 18.min.M.PAVELA po pěkné samostatné akci zvyšuje na 2:0.Ve 20.min.střela M.ČURDY nad branku, hosté odpovídají stejně.Ve 24.min.1.žlutá karta hostů.V 27.min. pěkná individuální akce D.KASÁČKA , přihrává do šance J.DOHNALOVI , který zakončuje mimo!Ve 35.min. hosté zahrávají 2 rohové kopy, ale naše mužstvo se ubrání.Ve 42.min střílí M.STEHLÍK,ale hostující brankař kryje,to samé ve 43.min.,tentokráte zakončuje D.JIČÍNSKÝ.Ve 45.min. dostávají hosté 2.žlutou kartu.

O přestávce jsme provedli 1.střídání, kdy místo J.DOHNALA nastupuje M.VRBKA.Opět nám vyšel začátek poločasu a ve 49.min. připraví D.KASÁČEK tutovku D.JIČÍNSKÉMU ,který zvyšuje na 3:0.O minutu později trefuje M.ČURDA tyčku hostující branky.Stejný hráč v 53.min.v šanci, střela končí mimo.V 55.min. střílí M.STEHLÍK opět nad branku.V 57.min. uvolní M.PAVELA ve vápně D.JIČÍNSKÉHO, který parádní střelou z voleje zvyšuje na 4:0.V 60.min.střílí nad branku T.MASTNÝ.V 63.min. 2.střídání, místo M.PAVELY nastupuje M.ONDRÁČEK.V 65.min. pohotově střílí M.VRBKA ,ale hostující brankař vytahuje na roh.V 67.min.šance D.KASÁČKA, ale opět nad branku.V 69.min.utkání 100% šance M.ČURDY, ale střílí do gólmana.V 71.min. velká šance hostů,brankař M.VESELÝ vyráží a na následnou dorážku je krátký, hosté snižují na 4:1.V 75.min. kontruje D.JIČÍNSKÝ, který poslal do brejku M.ČURDU a vedeme 5:1.V 76.min. kryje gólman M.VESELÝ trestný kop hostů.V 77.min. dva pěkné zákroky M.VESELÉHO po trestném kopu za malou domůa následné dorážce.V 78.min. akce STEHLÍK-JIČÍNSKÝ bez využití.V 81.min. stoper R.DOHNAL připravil tutovku M.ONDRÁČKOVI, který střílí vedle.V 87.min.upravuje M.ČURDA po samostatné akci na 6:1 a utkání končí.

Závěrem bych chtěl všem hráčům poděkovat za dobře odvedenou práci a suverénní vítězství!


DALŠÍ ZÁPAS SEHRAJEME V SOBOTU 12.4.2008 V 15:30 LITOHOŘI!


Srdečně tímto zvu všechny příznivce želetavské kopané!!!!!

 Z.D.