Želejuve - Muži A - Želetava A – Bítovčice 3:1 (poločas 1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A – Bítovčice 3:1 (poločas 1:0)

 

HODNOCENÍ TRENÉRA
FC BÍTOVČICE:
Do utkání dvou nováčků soutěže jsme nastoupili v této sestavě:
Tománek – Stehlík, Jičínský, Polenda, Malík – Daniel, Čurda, Vrbka M., Ondráček M.- Pavela, Simandl T.
Náhradníci: Mastný – Vrbka T., Ondráček P., Poledna M.
Střídání : 62´ Vrbka T. – Čurda
Utkání začalo ve velmi svižném tempu a byli to právě hosté, kteří nasadili tempo, o kterém bylo jasné, že nelze udržet po celých 90 minut. My jsme však na jejich pohyb a napadání nedokázali dlouho najít recept, i když pokyny na přesně tento styl byly naprosto jasné. Postupně jsme se však osmělovali a v úvodním poločase se dostali do 4 gólových příležitostí, úspěšně však zakončili pouze jedinou. Třikrát se v loženkách mýlil přemotivovaný PAVELA, který měl nůž na krku po Vrchovině, jedenkrát zachránila překonaného brankáře hostí tyč, a tak z nejméně nápadné akce padl po centru JIČINSKÉHO s mírnou tečí domácí obrany jediný gól poločasu. Hosté však byli též nebezpeční, zejména střelbou kolem vápna a tak se měl TOMÁNEK co ohánět a několikrát mužstvo hodně podržel.
Úvod druhé půle patřil nám, jelikož tempo hostů zjevně opadlo a tak jsme hru mohli režírovat my. Prvních deset minut to i tak vypadalo a my měli možnost zápas rozhodnout, nestalo se, naši hráči místo kombinace, která na soupeře zjevně platila, začali míče nemyslně tahat. Trest přišel po nedůrazu před našim vápnem a hostující kapitán Bartůšek nechytatelně trefil k tyči z dobrých 23 metrů. Naštěstí pro nás nastal budíček a zápas jsme dokázali dotáhnout do vítězného konce, i když k tomu pomohli dva pokutové kopy, které ovšem byly. Odpovědnost na sebe vzal JIČÍNSKÝ a oba proměnil, u prvního mu pomohl drn v brankovišti, druhý byl proměněn s přehledem. V závěru ještě STEHLÍK  trefil břevno. Další šance zůstaly nevyužity.
Byl to jeden ze slabších výkonů našeho mužstva, hráči nesmyslně sólovali a tím byl soupeř dlouho, dlouho ve hře. Při dodržení pokynů, rychlé kombinaci, přenášení hry, bychom museli snaživého, ale ne příliš fotbalového soupeře deklasovat. Vždyť i s touto předvedenou mizérií jsme měli na 7 vyložených šancí. Potěšil výkon dorostenců, kteří měli sobotní zápas v nohách a výkon „univerzála“ STEHLÍKA. POLENDA skvěle četl hru soupeře a SIMANDL nezklamal ani na jednom ze tří postů, kterými v zápase prošel. Střídající VRBKA T. hru oživil, když vystřídal nevýrazného Čurdy. Ostatní bohužel zůstali za svými možnostmi a tak z tohoto zápasu těšil pouze zisk tří bodů, bezchybný a jistý výkon brankáře TOMÁNKA.
Díky pracím na hřišti a pracovnímu vytížení hráčů se přestalo trénovat a na výkonu mužstva je to výrazně znát.
Nejlepší hráči: POLENDA Tomáš, STEHLÍK Marek, SIMANDL Tomáš
VP