Želejuve - Muži A - Želetava A – Kouty 4:0 (poločas 0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A – Kouty 4:0 (poločas 0:0)

První poločas byl vyrovnaný. Žádný ze soupeřů si nevytvořil trvalejší územní převahu. K nebezpečnějším zakončením se ale přece jen dostávali domácí. Kouty však držel ve hře vynikající brankář Stýbl. Nevídané představení rozehrál ve druhém poločase Tomáš Simandl, který se prosadil dvakrát po sobě v úvodu druhého poločasu, kdy se vždy sám ocitl před bezmocným Stýblem. Na kopačky domácích se tak po dvou smolně prohraných utkáních vrátil potřebný klid a jistota. Želetavě se dařilo opět pohledně kombinovat. Domácí se dostávali do slibných brejkových situací. Dvě z nich v závěru proměnil hráč utkání, Tomáš Simandl.

Za druhý poločas si domácí vyhrát rozhodně zasloužili. Navázali na bojovný výkon z minulého kola a konečné skóre 4:0 jim je jistě dostatečnou satisfakcí.

Góly: 48., 52., 79. 86. Simandl
Rozhodčí: Masopust, bez ČK, ŽK: 1 : 2
Diváci: 70, Poločas 0:0

Želetava: Mastný - Svoboda, Jičínský, Stehlík (87. Ondráček P.), Šrutka - Vrbka Michal, Vrbka Martin, Čurda Martin, Vladeka (63. Daniel), Simandl, Čurda Vojtěch (77. Pavela)

Kouty: Stýbl - Hrůza, Navrkal (36. Tenkl), Nestrojil (46. Navrátil), Růžička (81. Dočekal), Havelka, Vyzibla, Roušar, Cejpek, Hrubý, Semrád

Příští utkání sehraje Želetava A v sobotu 25.4., 16:00 hod. v Rapoticích