Želejuve - Muži A - Želetava A – Křoví 4:1 (poločas 1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A – Křoví 4:1 (poločas 1:0)

6. 4. 2014

Góly Želetavy: Čurda Martin 2x, Jičínský David, Vrbka Michal

Příští utkání sehraje Želetava A doma v sobotu 12.4., 15:30 hod. s Novou Vsí u Nového Města na Moravě

Při první domácím utkání (1.A třída sk. B) v „želetavském ďolíčku“ přivítala Želetava tým z Křoví.

Utkání začalo v nesmělém tempu. Do první šance se propracovali domácí avšak střela T.Simandla skončila v rukavicích pozorného Sára. Následně měli hosté příležitost přímého kopu, který skončil těsně mimo svatyni J.Mastného. Ve 20 min. došlo k vyloučení hostujícího hráče a domácí tak měli možnost přesilové hry. Ovšem obraz hry tomu nenapovídal. Hosté se i tak dostávali do šancí a v některých herních pasážích měli i na vrch. S tím se nehodlal smířit domácí T. Polenda, který ranou z 30 metrů orazítkoval pouze tyč. Ke konci první půle měli šanci opět domácí. Po ose M. Vrbka a M.Čurda skóroval D.Jičínský a domácí borci tak šli do kabin s vedením 1:0.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s čerstvou silou, kdy P.Vranku vystřídal M.Ondráček. Dále trenér domácích P. Dvořák provedl změnu v sestavě, kdy si post v útoku vyměnili T. Simandl a M. Čurda. To se ukázalo jako dobrá volba, protože hned v 47 min. dostal pas M.Čurda, který se zakončením neměl problém (2:0). Křoví však stále neskládalo své zbraně. Ale u míče byli opět domácí, kdy po střele želetavského M.Vrbky trefil A.Pacas z dorážky břevno. Následně však Pacas své zaváhaní využil, kdy obešel tři hostující hráče a vybídl ke skórování M.Čurdu (3:0). Běžela 70 min. utkání a ke slovu se dostal hostující Němec, který po odražené střele zakončil pod břevno Mastného brány (3:1). Tečku za zápasem v podobě čtvrté branky přidal Michal Vrbka. Želetava se tak mohla radovat z plného zisku bodů.

Domácí tak splnili svoji povinnost zvítězit na domácí půdě, avšak hráči z Křoví v Želetavě nezanechali rozhodně špatný dojem.

V příštím kole se opět Želetava představí svým fanouškům na domácí půdě „želetavského ďolíčku“. Ve šlágru kola dojde k přímému souboji o čelo tabulky s hostující Novou Vsí. Tímto zveme všechny domácí příznivce, aby přišli podpořit naše „A“ mužstvo v hojném počtu a vytvořili opět krásnou fotbalovou kulisu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

článek

(HULK, 10. 4. 2014 12:36)

kdo píše report?