Želejuve - Muži A - Želetava A – Rantířov 3:4 (poločas 3:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A – Rantířov 3:4 (poločas 3:1)

Góly Želetavy: Vranka Pavel, Vrbka Michal, Simandl Tomáš

Příští utkání sehraje Želetava A v neděli 5.10., 15:00 hod. v Nové Vsi u Nového Města na Moravě

Želetava přivítala na svém hřišti celek z Rantířova. Do utkání vstoupil domácí aktivně. Již v 5 min. se ujímají domácí vedení 1:0, když se prosadil P. Vranka. Ve 12 min. domácí navyšují své vedení na 2:0 díky Michalovi Vrbkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Ve 27 min. chtěl rozehrát nohou želetavský brankář M. Tománek, který se svým úmyslem váhal tak dlouho až mu jej soupeř překazil a pohodlně zakončil do prázdné branky (2:1). O necelých 5 min. později se dostal ke slovu T. Simandl, který po akci středem hřiště zkušeně zakončuje (3:1). V další akci byl opět Sminadl, který postupoval v 43 min. sám na brankáře hostů. Byl však zezadu zastaven nedovoleně a Rantířovský Pavlíček šel předčasně pod sprchy.

Ve druhé půli se dal očekávat tlak domácích a využití početní převahy. Opak byl však pravdou. Místo dalších branek začali domácí kupit jednu individuální chybu za druhou a oslabenému Rantířovu darovali několik brankových příležitostí. V 57 min. to již bylo 3:2, když hrubici želetavského stopera potrestal Rantířov gólem. Aby toho nebylo málo o v 60 min. bylo opět po individuální chybě srovnáno na 3:3. Výpadek domácích byl dokonán v 66 min., kdy se Rantířov dostává do vedení 3:4. Další černou kaňkou na utkání bylo odstoupení zraněného T. Polendy, jenž se pravděpodobně zařadí na marodku k dlouhodobě zraněnému brankáři Mastnému. Pro svalové zranění dále odstoupil i M. Malík.  

Pohár hořkosti si tak Želetava vychutnala se vším všudy. Snad „modro-bíle“ tato facka nakopne k lepším výkonům. Další zápas sehraje „A“ Žele-Juve v neděli 5.10.2014 v Nové Vsi.