Želejuve - Muži A - Želetava A – Velké Meziříčí B 2:4 (poločas 1:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A – Velké Meziříčí B 2:4 (poločas 1:2)

Góly Želetavy: Čurda Martin, Pacas Aleš

Příští utkání sehraje Želetava A doma v neděli 31.8., 16:30 hod. s B týmem Žďáru nad Sázavou

Ani na podruhé se nepodařilo „A“ mužstvu Želetavy zvítězit na domácí půdě. Tentokrát nestačili na rezervní tým Velkého Meziříčí „B“. Hosté začali náporem a měli od úvodu utkání herní převahu. Domácí jim to však svoji hrou bez pohybu a špatnou mezihrou značně usnadnili. První příležitost ke skórování měli hosté ve 20 min. z nařízené a velmi diskutabilní penalty. Ačkoliv domácí J. Mastný vystihl směr kopu, exekutor Liška byl úspěšnější (0:1). Hosté se dále tlačili do útoku a svoji aktivitu využili ve 23 min., kdy do prázdné brány zakončuje Liška (0:2). Domácím se podařilo brzy dostat zpět do utkání, když se o necelé dvě minuty později opřel do míče M. Čurda a z 25 metrů snižuje pohlednou střelou (1:2). Skóre se již do půlky neměnilo.

Domácí diváci očekávali ve druhé půli tlak domácích. Nicméně statická obrana Želetavy ve 48 min. dovolila Liškovi vsítit hattrick (1:3). Naděje na zvrat přišla až v 80 min., kdy střídající želetavský „týmlídr místní Benfiky“ M. Pavela našel ve vápně A. Pacase, který dokázal snížit na rozdíl jedné branky (2:3). Bohužel to byli opět hosté, kteří se prosadili. A nebyl to nikdo jiný než Meziříčský Liška, který tak dal konečnou podobu výsledku 2:4.

Želetava tak bude mít možnost reparátu před domácím publikem již v neděli 31.8.2014, kdy přivítá rezervu Žďáru nad Sázavou.