Želejuve - Muži A - Želetava A - Časlavice B 6:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Časlavice B 6:0

16. 10. 2007

 V 10. kole III. tř. mužů jsme nastoupili doma proti mužstvu z Čáslavi v této sestavě:

Veselý M. – Chaloupka J, Dohnal R., Mastný T., Kasáček K. – Kounek S., Kasáček D.,

Stehlík M., Jičínský D.- Dohnal J., Pavela M. Na střídání připraveni: Zdaniel Z., Vrbka M.,

Ondráček M. , Dohnal T., Tománek M.

 V „fotbalovém“ termínu (sobota odpoledne) dala rozhodcovská trojice PIKART, VOTÝPKA, CABADAJ pokyn ke hře a z důvodu již uvedeného termínu před slabou návštěvou (asi 50 diváků) začal zápas, v němž domácí měli jasný cíl, a to získat další 3 body za vítězství a udržet kontakt s rezervou M. Budějovice. Zápas začal vlažně, k čemuž dopomáhal i slabý soupeř a v 10. minutě šťastně tečí mění směr dráhy míče J. Dohnal a vedeme 1:0. Ve 13.minutě sám před brankářem M.Pavela, ale již tradičně bez využití. Ve 27.min. mají hosté snad jedinou šanci celého utkání a po zbytečné chybě obrany nastřelují břevno domácí branky. Ve 29.min. utkání střílí z hranice velkého vápna M. Stehlík a vedeme 2:0. Naší hře stále chybí obvyklý pohyb a kazíme spousty nahrávek. Ve 36.min.zahrává trestný kop D. Jičínský a trefuje tyčku hostující branky. Tentýž hráč je v šanci ještě ve 38.min., ale bez golového efektu, stejně jako hlavička M. Pavely těsně před koncem 1.poločasu.

 Do 2.poločasu nastupujeme se snahou zlepšit naši hru a přidat ještě nějaký gol do sítě hostujícího brankáře (v podstatě je to hráč z pole) – samozřejmě fotbalového, abych jej neurazil. V 57. minutě trefuje J. Dohnal tyčku, ale v 58.min. již zvyšuje na 3:0 D. Kasáček netradičně hlavičkou po centru z pravé strany. V 51 .minutě  sám před brankou, střela mimo. V 65.min. rozehrává trestný kop S. Kounek, nachází volného M. Stehlíka a vedeme 4:0, golově dobrý výsledek, ale herně to stále není ono. V 66. minutě poprvé střídáme, když místo D. Kasáčka nastupuje do hry M. Vrbka. V 73.min. zvyšuje M. Stehlík na 5:0 a střídá M. Ondráček J. Dohnala. V 75. min. utkání dostává M. Pavela zbytečnou červenou kartu za strkání do protihráče po odpískání a zároveň naposledy střídáme, místo R.Dohana jde Z.Daniel. V závěru utkání rozhodčí vylučuje i jednoho hráče hostí a 87.m in. M. Stehlík uzavírá konečný výsledek na 6:0 pro domácí.

 Další utkání sehraje želetavské mužstvo v neděli ve 14,00 hodin v Lesonicích, kde očekávám těžký zápas. Ani ne snad fotbalovou silou domácích, ale úrovní hrací plochy, ale jestliže chceme hrát o špici tabulky, tak máme jasný cíl a to jsou zase 3 body za vítězství.