Želejuve - Muži A - ŽELETAVA A - HARTVÍKOVICE B 8:2 (2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽELETAVA A - HARTVÍKOVICE B 8:2 (2:1)

24. 6. 2009

ŽELETAVA,,A“- HARTVÍKOVICE,,B“

8:2 (2:1)

K poslednímu letošnímu a domácímu utkání II. třídy jsme nastoupili v této sestavě: VESELÝ M., MASTNÝ T., ONDRÁČEK P., JIČÍNSKÝ D., KASÁČEK K., KOUNEK S., STEHLÍK M., KASÁČEK D., MALÍK M., ČURDA M., PAVELA M. Na střídání připraveni : TOMÁNEK M., ONDRÁČEK M., VRBKA M., DANIEL Z. Rozhodčím utkání byl p. CEJPEK.

 Po opatrném začátku (na každé straně nevyužit rohový kop) se ve 4min. ocitá v šanci M. PAVELA, gólman jeho střelu vyráží a M. MALÍK doklepává do sítě- vedeme 1:0. V 6min. náš roh bez využití. V 11min. pohledná akce M. PAVELA- D. KASÁČEK zakončená mimo branku. Ve 14min. zakončují mimo hosté, stejně jako v 15min. M. PAVELA hlavičkou. Ve 20min. ubráníme roh hostů. Ve 25min. chyba v obraně hostů a M. ČURDA postupuje sám na branku a s přehledem zakončí- vedeme 2:0. Ve 31min. zahrávají hosté trestný kop a pěknou střelou snižují na 2:1. Ve 34min. stejná situace zakončená do naší zdi. V 36min. v šanci M. STEHLÍK, ale zakončuje do gólmana. Ve 37min. rozehráváme rohový kop a M. STEHLÍK hlavičkuje nad branku. Ve 39min. dobře zasáhne M. VESELÝ a následný rohový kop v poklidu ubráníme. Ve 44min. po dalším rohu hlavičkuje M. STEHLÍK opět nad branku. V 51min. je ve vápně stažen S. KOUNEK a oproti nepsaným pravidlům jde sám zahrávat pokutový kop, který s jistotou proměňuje a svoji první brankou v želetavském dresu zvyšuje na 3:1. V 53min. samostatný průnik M. STEHLÍKA zakončen mimo branku. V 55 a 56min. zakončuje M. ČURDA, jednou mimo a jednou nad branku. V 57min. nastřelují hosté břevno naší branky. V 59min. samostatná akce M. MALÍKA zakončená těsně mimo. V 61min. další faul v hostujícím vápně a znovu, na dnešní zápas určený, penaltový specialista S. KOUNEK zvyšuje na 4:1. V 68min. žlutá karta pro hosty za faul. V 70min. hosté z ojedinělého protiútoku snižují na 4:2. Od této chvíle je na hřišti pouze jedno mužstvo a tím jsou domácí. V 72min. odchází z branky M. VESELÝ a nahrazuje jej M. TOMÁNEK. V 78min. se konečně trefí i M. PAVELA a vedeme 5:2. V 80min. zvyšuje M. ČURDA na 6:2 a M. PAVELU střídá M. VRBKA. V 85min. vykopává na brankové čáře balón D. KASÁČEK a naposledy střídáme. Nastupuje Z. DANIEL a nahrazuje S. KOUNKA, který si vychutnává ovace za dvě vstřelené branky v tomto utkání. V 87min. přichází pohledná kombinace po ose M. VRBKA, centr M. ČURDY a Z. DANIEL v pádu zakončuje do hostující branky- vedeme 7:2, radostí sundává dres (je to jeho dnes pátá branka – čtyři za dorost) a dostává žlutou kartu. V 89min. ještě po samostatné akci dává branku M. VRBKA a stanoví tak konečný výsledek 8:2.

 Dnešní zápas se našim fotbalistům vyvedl, což dokazuje výsledek a s chutí si nejen zahráli, ale i zastříleli a důstojně se rozloučili se sezónou 2008/2009. Věřme, že tato první sezóna ve II. třídě byla sezónou k rozkoukání a zvyknutí si na lepší úroveň a hned ta následující bude ještě lepší. Všem hráčům za sezónu děkuji a přeji, aby si užili měsíc volna, odpočinuli si na dovolených a 17.7.2009 jsme mohli zahájit přípravu na novou sezónu, která začíná začátkem srpna 2009.