Želejuve - Muži A - Želetava A - Rokytnice nad Rokytnou 0:2 (0:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Rokytnice nad Rokytnou 0:2 (0:1)

16. 4. 2009
ŽELETAVA ,,A“- ROKYTNICE NAD ROKYTNOU

ŽELETAVA ,,A“- ROKYTNICE NAD ROKYTNOU

O:2(O:1)


K prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu jsme nastoupili na dobře připravené hřiště, za pěkného počasí a početnou návštěvu do malého derby v tomto složení: VESELÝ M., ŠTORK S., DOHNAL R., VRANKA P., JIČÍNSKÝ D., KOUNEK S., STEHLÍK M., KASÁČEK D., MALÍK M., ČURDA M., PAVELA M. Na střídání připraveni: MASTNÝ T., TOMÁNEK M., ONDRÁČEK M., VRBKA M. Rozhodčím utkání byl p. FRYČ.

Od začátku to bylo vyrovnané utkání, bohužel velkou chybu naší obrany hostující útočník proměnil a prohráváme O:1. Měli jsme i obrovské šance na vyrovnání, M. STEHLÍK přelobuje branaře a míč se zastavuje na břevně hostující branky.Sám na branku postupuje M. ČURDA, bohužel jako už poněkolikáté opět selže!!!! Do druhého poločasu vstupujeme s odhodláním utkání otočit, jsme aktivnější , přicházejí další šance, ale vstřelit branku nám není souzeno.Chvíli před koncem podniknou hosté rychlý brejk a míč končí podruhé v naší síti-O:2.

Zavěrečné hodnocení: Jsem zklamán z výsledku, utkání by slušela remíza, bohužel jsme nedokázali vstřelit branku. Mrzíme, že jsme nepotvrdili minulou výhru z venku a neudrželi těsný kontakt se středem tabulky.

Další utkání sehrajeme v sobotu 18.4.2009 kdy zajíždíme do PŘIBYSLAVIC k utkání s místním „B“ týmem. Začátek utkání je v 16.hodin.