Želejuve - Muži A - Želetava A - Stařeč 8:4 (1:4)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Stařeč 8:4 (1:4)

13. 5. 2009

ŽELETAVA,,A“- STAŘEČ

8:4 ( 1:4)


 K utkání, které mělo rozhodnout o finalistovi letošního poháru jsme nastoupili v tomto složení: VESELÝ M., MASTNÝ T., ONDRÁČEK P., JIČÍNSKÝ D., KASÁČEK K., KASÁČEK D., VRANKA P., MALÍK M., KOUNEK S., STEHLÍK M., ONDRÁČEK M. Na střídání připraveni: VYSKOT O., KOS Z. Rozhodčím utkání byli p. ČURDA, OŠMERA, SOBOTKA.

Na dobře připraveném terénu jsme začali zakřiknutě a již ve 4 min. po chybě K. KASÁČKA podniknou hosté rychlý protiútok a neomylně zakončí – prohráváme 0:1. V 8 min. vyrovnává na 1:1 M. ONDRÁČEK, který s přehledem zavěsí střelou z pokutového území. V 15min. zablokují hosté střelu M. MALÍKA, následně míří nad P. VRANKA. Ve 22min. nevyužíváme rohový kop. Ve 24 min. chybuje D. JIČÍNSKÝ, hosté naštěstí zakončují mimo. Ve 27 min. obrovská chyba M. VESELÉHO, jeho kličku vystihne hostující hráč a prohráváme 1:2 a aby toho nebylo málo přijde o minutu později další chyba naší obrany a stav je již 1:3. Ve 30 min. dostávají hosté žlutou kartu za faul. Ve 31 min. nevyužíváme další roh, stejně jako hosté ve 32 min. Ve 38 min. zakončuje P. VRANKA do hostujícího gólmana. Ve 42 min. míří trestný kop hostů nad naši branku. Ve 43 min. neuhlídá P. ONDRÁČEK svého hráče, následuje další rychlý protiútok a ledová sprcha 1:4!!! V této chvíli jsme na ručník a dokonce odcházejí i někteří zklamaní diváci. O poločase v kabině panuje skleslá nálada, ale odhodlání zabojovat a pokusit se výsledek vylepšit popř. otočit. Do druhého poločasu jakoby nastoupilo jiné želetavské mužstvo a již ve 47 min.hostující gólman stahuje náš centr z rohového kopu. To ještě netuší co ho v následujících minutách čeká! Ve 48 min. se opře z dálky do balonu M. ONDRÁČEK a míč končí v síti –sníženo na 2:4. V 53 min.byl ve vápně faulován M. ONDRÁČEK, následuje žlutá a červená karta pro hosty a pro nás výhoda pokutového kopu. Na penalty je specialista kapitán D. JIČÍNSKÝ a snižujeme na 3:4. V 54 min.konečně poprvé zúročíme výhodu rohového kopu ( snad poprvé na jaře) a nejmenší hráč D. KASÁČEK hlavičkou skóruje a vyrovnává na 4:4. Ve 54 min. další náš roh a když se daří, tak se daří, hlavička M. STEHLÍKA a vedeme 5:4. V 57 min. a v 59 min. rohy už nevyužijeme. V 61 min. zakončuje mimo D. KASÁČEK. V 63 min. uvolní ideálně M. STEHLÍK M. MALÍKA a vedeme 6:4. V 64 min. odchází ze hřiště P. ONDRÁČEK a jeho místo zaujme O. VYSKOT. V 65 min. další náš roh bez využití. Na hřišti existuje pouze jedno mužstvo a to mužstvo domácí. V 66 min. zvyšuje M. STEHLÍK na 7:4 a v 68 min. M. MALÍK na 8:4. Za dvacet minut jsme stihli 7 branek, to snad se málokdy vidí i v žáčcích. V 71 min. odchází T. MASTNÝ a nastupuje Z. KOS. V 75 min. trefuje tyčku M. STEHLÍK stejně jako v 78 min. P. VRANKA, mohlo být splněna vytoužená desítka. Ale to bychom toho chtěli trochu moc, neboť v takovýto obrat nevěřil snad nikdo z přítomných na želetavském hřišti. V 79 min. zakončuje do gólmana M. ONDRÁČEK. V 82 min. snad první akce hostů ve druhém poločase, pěknou střelu z dálky efektně zneškodní M. VESELÝ. V 83 min. zakončuje mimo M. ONDRÁČEK, stejně jako v 87 min. D. JIČÍNSKÝ.V 89 min. poslední naše šance, ale střela M. MALÍKA končí těsně mimo.

Závěrem musím želetavským hráčům poděkovat za heroický výkon ve druhém poločase, kdy jsme hosty doslova smetli. Výhrou jsme si zajistili (stejně jako loni) účast ve finále, kde se střetneme s týmem z DUKOVAN. Finálové utkání se uskuteční ve středu 10. června 2009 v 17.30 hod na hřišti v KOJETICÍ