Želejuve - Muži A - Želetava A - Studenec 2:5 (0:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Studenec 2:5 (0:2)

31. 3. 2009
ŽELETAVA „A“ – STUDENEC

ŽELETAVA „A“ – STUDENEC

2:5 (0:2)


Místo odloženého nedělního utkání s Vladislaví jsme nastoupili v sobotu k přípravnému utkání v Třebíči na umělce proti Studenci, účastnili I. B třídy. Do utkání jsme nastoupili v této sestavě: VESELÝ M. – ŠTORK S., VRANKA P., MASTNÝ T., KASÁČEK K. – KOUNEK S. (ONDRÁČEK M.), KASÁČEK D., STEHLÍK M., MALÍK M. – ČURDA M., VRBKA M. (PAVELA M.)

Ve vyrovnaném prvním poločase inkasujeme asi v polovině střelou z dálky, do konce poločasu dostáváme ještě jednu branku. Nutno dodat, že jsme „zazdili“ 4 gólové příležitosti (ČURDA M., PAVELA M….) Ve 2. poločase je to opět v celku vyrovnané, ale opět inkasujeme jako první. Po chvíli snižuje M. VRBKA, následuje další gól hostů a ještě jeden po přísně nařízeném pokutovém kopu. Výsledek koriguje opět M. VRBKA svoji druhou brankou v utkání, za chvíli nechybí mnoho, aby docílil hattricku.

V kvalitním utkáním jsme nepropadli (jak napovídá výsledek), ale dojali jsme na neproměňování vyložených šancí, to by nás mohlo v soutěži mrzet. Utkání bylo vyrovnané, nikomu nelze upřít snahu a bojovnost. Doufejme, že se to otočí snad už v 1. ostrém utkání II. třídy, kdy zajíždíme do Opatova k utkání s mužstvem BOROVINA – OPATOV „B“.

Utkání se koná v neděli 5. 4. O9 v 15. 30 hod.