Želejuve - Muži A - Želetava A - Vladislav 1:0 (0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A - Vladislav 1:0 (0:0)

5. 5. 2009

ŽELETAVA,,A“- VLADISLAV


1:O (O:O)

 Dalším zápasem II. třídy mužů bylo dohrávka 14. kola a v ní jsme hostili vedoucí tým soutěže a tím je VLADISLAV. Do utkání jsme šli v tomto složení: VESELÝ M., ŠTORK S., JIČÍNSKÝ D., ONDRÁČEK P., MASTNÝ T., KOUNEK S., KASÁČEK D., VRANKA P., MALÍK M., PAVELA M., STEHLÍK M. Na střídání připraveni DANIEL Z., ONDRÁČEK M., VRBKA M., TOMÁNEK M. Rozhodčím utkání byl p. KOVÁŘ.

Od začátku utkání měli hosté herní převahu a již ve 3 min. po špatné komunikaci s D. JIČÍNSKÝM musí zasahovat M. VESELÝ. Ve 4 min.náš brankař vyraží hostující pokus na roh, který ubráníme. V 6 min. D. JIČÍNSKÝ na poslední chvíli zabrání samostatnému úniku hostů. V 7 min. zahrávají hosté trestný kop těsně mimo naši branku. První náš záblesk přichází v 8 min. kdy se M. MALÍK dobře prodírá hostující obranou, ale jeho centr je zlikvidován.V 9min. zahasuje P. VRANKA trestný kop a v 10min. zablokovaná střela D. KASÁČKA. Nad hřiště se přižene silná bouře a počasí je nefotelové. Za silného deště a tmy zakončují hosté hlavičkou těsně mimo naši branky a ve 14 min. opět dobře zasahuje M. VESELÝ. Ve 23min. nevyužíváme výhodu rohového kopu. Ve 28 min. po nedorozumění hostů ta samá situace. Ve 32min. ve slibné šanci M. PAVELA ,ale s jeho slabým zakončením si hostující gólman poradí. Ve 33min. ubráníme další roh.hostů. Ve 35min. v šanci M. STEHLÍK, ale zakončuje do gólmana. Ve 37min. vytáhne další výborný zákrok M. VESELÝ, když zlikviduje samostatný únik hostujícího hráče. Další dobrý zákrok předvede ve 42min.. Ve 45 min. ubráníme roh hostů a jde se konečně do kabin, kde se kvůli silnému dešti zdržíme o 15 min. déle. Ve 49min. ve slibné příležitosti M. MALÍK, ale hostující gólman dobře zasahuje. V 60 min. dostává za faul žlutou kartu S. KOUNREK. V 62min. odchází ze hřiště a na jeho místo nastupuje M. ONDRÁČEK. V 63min. dobře z dálky vystřelí P. VRANKA gólman jeho ránu vytěsní na roh, ale ten jako tradičně nevyužíváme. V 64min. dostává za faul žlutou kartu P. ONDRÁČEK. V 67min. se po rohu k odraženému balónu dostává M. MALÍK, ale jeho střela míří nad branku. V 70min. dostávají za faul žlutou kartu i hosté, trestný kop zahrává D. JIČÍNSKÝ a nastřeluje ruku jednoho z hostujících hráčů. Sudí KOVÁŘ píská pokutový kop, který D. JIČÍNSKÝ s jistotou proměnuje a vedeme 1:O. Do konce zápasu ještě zbývá mnoho času a dobře hrající hosté budou chtít výsledek zkorigovat. V 70min. hrubý faul na M. MALÍKA, rozhodčí vylučuje hostujícího hráče, bohužel nervy na uzdě neudržel ani náš M. PAVELA a dostává zbytečnou červenou kartu.Po zraněném M. ČURDOVI další útočník mimo hru. V79min. po rohu hostů střela nad naši branku. V 84min. odchází ze hřiště P. ONDRÁČEK a nastupuje M. VRBKA. V 87min. se do šance dostává M. VRBKA , přehazuje vyběhnuvšího branaře, bohužel i branku. Škoda, mohlo být rozhodnuto. V 89min. naposledy střídáme a toužebně očekáváme konec zápasu Z. DANIEL střídá T. MASTNÉHO. Nastavují se dvě min., utkání dovedeme do vítězného konce. Žlutou kartu ještě dostává M. MALÍK.

Závěrem musím všem hráčům poděkovat za bojovný a hlavně kolektivní výkon, který nás dovedl k vítězství a získání důležitých 3 bodů nad silným soupeřem. Neomluvitelný je zkrat M. PAVELY, který oslabil náš kolektiv v dalších důležitých zápasech. Hlavně však potrestal sám sebe a pozná jak vypadá fotbal z lavičky a pozice diváka.