Želejuve - Muži A - Želetava A -Šebkovice B 4:0
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava A -Šebkovice B 4:0

1. 10. 2007

 K dalšímu (dle pohledu na tabulku těžkému) utkání jsme nastoupili v této sestavě:

Veselý M. – Mastný T., Dohnal R., Chalupa M., Kasáček K. – Chaloupka J., Kasáček D.,Kounek S., Jičínský D. – Vrbka M., Stehlík M.

Na střídání připraveni: Daniel Z., Pavela M., Ondráček M..

 Za pěkného počasí a před početnou návštěvou diváků dal pokyn ke hře rozhodčí Čejka. Domácí hráči nastoupili do utkání s odhodláním zvítězit, nezklamat diváky a předvést líbivý fotbal, ale s respektem ze síly soupeře. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, ale postupně jsme získali převahu a přicházejí první šance. V 10.minutě M. Vrbka, golman kryje a v 15.min. tentýž hráč – střela nad. V 17.minutě to ale přišlo!Pěkná akce po ose D.Kasáček – Stehlík M. předkládá D. Jičínskému a vedeme 1:0. Ve 20.minutě obrovská šance D.Kasáčka – rohový kop. Ve 21.minutě M.Stehlík střela mimo. Ve 33. minutě vykopává golman M.Veselý, M. Stehlík prodlužuje hlavičkou na M. Vrbku, který chladnokrevně zakončuje a vedeme 2:0, jsme lepší a v poklidu dohráváme l. poločas, kdy máme ještě 2 šance, ale M. Stehlík ani D. Kasáček se neprosazují, což by hosty (posílené o 3 hráče „A“mužstva zlomilo).
 Do 2. poločasu nastupujeme s vědomím, že hosté zmobilizují síly a budou chtít zápas minimálně vyrovnat. Ale opak je pravdou. V 50. minutě utkání hosté faulují (mimochodem tak tvrdě proti nám nikdo nehrál – šebkovický styl) M. Stehlíka na hranici velkého vápna, následuje trestný kop, který D. Jičínský proměňuje, ale rozhodčí nedal pokyn ke hře a branku neuznává. Nicméně trestný kop se opakuje a D. Jičínský se opět nemýlí a za pomocí hostující zdi zvyšuje na 3:0. V 60.minutě poprvé střídáme a místo M. Vrbky nastupuje M. Pavela. V 61.minutě dostává žlutou kartu T. Mastný. V 75.min. uniká po straně J. Chaloupka, centruje na hlavu M. Pavely, který zvyšuje na 4:0. Následují další naše střídání: 78.min. místo J. Chaloupky nastupuje M. Ondráček a v 81. min. střídá S. Kounka Z. Daniel. V. 85.min. kryje M. Veselý samostatný útok hostí a obávaný zápas končí rozdílem třídy a dostáváme se v tabulce již na 2. místo se ztrátou 3 body na 1. Mor.Budějovice.

 Závěrem bych chtěl všem hráčům poděkovat za zodpovědný výkon, předvedenou hru, která je oceňována početnými diváckými návštěvami, ale i slovně po zápasech a že jsme stále v boji o první příčku, která zaručuje postup ze skupiny.

 Nechci ale předbíhat, musíme jít zápas od zápasu, poctivě pracovat a věřit v úspěch.

Další utkání sehrajeme v neděli 7.10.2007 s mužstvem JEMNICKO „B“ v 15,00 na hřišti ve VRATĚTÍNĚ.