Želejuve - Muži A - Želetava-Heraltice 5-1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava-Heraltice 5-1

11. 6. 2007

V 16. kole nastoupil proti Želetavě opět soupeř, kterému jsme měli co oplácet, neboť jsme na jeho hřišti na podzim prohráli. Odveta se povedla, po přesvědčivém výkonu jsme slabé Heraltice zdolali 5:1, a to mohli být hosté rádi, že si z opatovského trávníku odvezli ještě přijatelnou porážku. Důvodem byla řada až neuvěřitelně zmařených příležitostí domácích.

Branky padaly následovně:

V 15. minutě otevřel skóre utkání T. Mastný, který chytře tečoval střelu J. Chaloupky. Právě Chaloupka si sedm minut po první půli naběhl na přihrávku k hranici malého vápna, odkud neomylně „zavěsil“. V 65. minutě se hostům podařilo z ojedinělého útoku snížit. Rázně jim v 70., 75. a 87. minutě odpověděl čistým hattrickem M. Stehlík, jenž se prosadil především díky svému individuálnímu pojetí hry. Za zmínku ještě stojí pokutový kop, nařízený za stavu 4:1 tendenčním rozhodčím Ošmerou proti Želetavě, který brankář Veselý kryl.

Želetavská sestava: Veselý Miloš – Dohnal Radek, Mastný Tomáš, Chalupa Michal, Kasáček Kamil – Chaloupka Jiří, Kasáček Dušan, Stehlík Marek, Jičínský David – Pavela Michal (75. Hybner Michal), Dohnal Jaromír (24. Dostál Jiří)