Želejuve - Muži A - Želetava-Jakubov B 1-1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava-Jakubov B 1-1

7. 5. 2007

Želetava – Družstevník Jakubov B 1:1 (poločas 1:0)


V jedenáctém kole přivítali želetavští fotbalisté rezervu družstevníků z Jakubova. Šlo o velmi prestižní duel, neboť v případě vítězství by se Želetava posunula na první příčku průběžné tabulky. Domácí fotbalisté od počátku utkání potvrzovali roli favorita, ze tří slibných šancí v úvodu vytěžili ovšem pouze nastřelené břevno po hlavičce J. Dohnala. Poté se hra vyrovnala a také hostům se podařilo zahrozit – Dunkler z přímého kopu mířil rovněž pouze do břevna. Gól se podařilo vstřelit až v 35. minutě domácímu kapitánovi Jičínskému, kterému se podařilo oklamat gólmana hostů Pacase. Do konce poločasu však zažila želetavská obrana v čele s brankářem Veselým horké chvilky, hostující Forman naštěstí svá sóĺa nedotáhl do konce. Z prvního poločasu stojí za zmínku ještě šance M. Chalupy, který v jasné pozici neuvěřitelně minul branku z hranice malého vápna.

Obrazek

Stejně nepochopitelně zaváhal při zakončení M. Stehlík, jenž trapně zaváhal při tutovce, kdy v jasné pozici nedokázal z šesti metrů překonat jinak vynikajícího brankáře hostů, který mu jeho slabou střelu kryl. Trest v podobě dalších spálených šancí na sebe nenechal dlouho čekat. Po neviditelném faulu odpískal v 65. minutě velmi slabý rozhodčí Dufek penaltu proti Želetavě, ze které se Forman nemýlil. A to nebylo vše, protože zanedlouho poslal Dufek za urážku rozhodčího předčasně do sprch T. Dohnala. Přesto i v deseti se Želetavští velmi snažili a další šance přicházely, což bylo velmi sympatické, ale k dalšímu gólovému vyjádření pokračující převahy už jsme bohužel nedospěli. Želetava tak zůstává v tabulce na druhém (zatím „postupovém“) místě.


Želetavská sestava: Veselý Miloš – Dohnal Radek, Mastný Tomáš, Čermák Zdeněk, Kasáček Kamil - Chaloupka Jiří (60. Pavela Michal), Kasáček Dušan, Stehlík Marek, Jičínský David – Dohnal Jaromír (20. Chalupa Michal), Dohnal Tomáš

 

Příští zápas sehraje želetavský oddíl mužů v neděli 13.5. 16:30 hod. v Předíně.