Želejuve - Muži A - Želetava vévodí tabulce I. A třídy
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava vévodí tabulce I. A třídy

7. 10. 2013

zdroj: Třebíčský deník

Loňský nováček druhé nejvyšší krajské soutěže si doma poradil s Vrchovinou a udržel lepší skóre před dotírající Novou Vsí.

Třebíčsko: Jedno vítězství znamenající vedení v tabulce, tři remízy a jedna vysoká porážka. Taková je bilance třebíčských týmů v 9. kole I. A třídy. Fotbalisté Želetavy porazili rozdílem třídy Vrchovinu B a o skóre vedou tabulko skupiny B před Novou Vsí. O body se dělily celky Budišova-Náramče, Hrotovic a Rapotic. Juniorka HFK inkasovala půltucet branek.

ŽELETAVA VRCHOVINA B 3:0

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Přesto domácím vyšly dva brejky. Už ve druhé minutě vysunul Vranka Michala Vrbku, jehož centr zužitkoval Simandl. Za nedlouho vyslal Martin Vrbka na zteč Vranku, ale ten sám proti brankáři Skryjovi neuspěl. V 16. minutě utekl na levé straně Simandl a vybídl ke skórování M. Čurdu 2:0. Želetava se ve druhém poločase zlepšila a po dvou minutách unikl Martin Vrbka, našel M. Čurdu, který ale odkrytou branku netrefil. V 65. minutě Michal Vrbka po průniku vybídl ke skórování Simandla, který upravil na konečných 3:0. Za zmínku ještě stojí únik Michala Vrbky, který zleva nastřelil tyč.

 

Souhrn kola:

Herálec 0:1 Nová Ves

Rapotice 1:1 Rantířov

Vel. Mez. "B" 0:1 Štěpánov

Křoví 1:1 Hrotovice

Žďár "B" 6:0 HFK Třebíč "B"

Stonařov 2:2 Budišov

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář