Želejuve - Muži B - Jakubov B – Želetava B 2:1 (poločas 1:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jakubov B – Želetava B 2:1 (poločas 1:0)

16. 9. 2009

Jakubov B – Želetava B 2:1 (poločas 1:0)

B tým tentokrát nastoupil proti zkušeným veteránům dříve hrajícím ve vyšších soutěžích, kteří dnes tvoří podstatnou část jakubovské rezervy. Naše mužstvo doplněné o několik dorostenců začalo nezvykle kombinačně a v úvodních minutách si vytvořilo několik slibných šancí, z nichž tu stoprocentní zahodil T. Dohnal, který se ocitl sám před gólmanem domácích. Sehraní domácí pak hru vyrovnali a i oni si vytvořili velmi nebezpečné příležitosti. Gól ale nakonec vstřelili po chybě rozhodčího Prokeše, který nepochopitelně neodpískal evidentní nedovolený zákrok na našeho stopera S. Štorka. Následující protiútok zakončili Jakubovští bez problémů do prázdné branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi nekoncentrovaně. Kazili jsme přihrávky a Jakubov v této fázi hry držel otěže utkání zcela ve svých rukou. S přibývajícím časem přibývalo našich protiútoků, závěr se blížil a my cítili, že lze z Jakubova alespoň bod odvézt. K nadějnému sólu se nadechl Z. Daniel, ale na poslední chvíli jej před hranicí šestnáctky zkosil domácí obránce. Jasná červená, nikoli však pro pana Prokeše. Když k chybám hlavního sudího přičteme ještě minimálně dva chybně odmávané ofsajdy pomezního rozhodčího, který tak zastavil naše slibně se vyvíjející útočné akce, můžeme konstatovat, že arbitři utkání tentokrát výrazně přispěli k našemu neúspěchu. Radost nám přinesla 75. minuta, kdy po střele T. Simandla dorážel do prázdné branky R. Poledna. Z vyrovnání jsme se těšili pouze chvíli. Nezvládli jsme akci Jakubova po levé straně, následný centr M. Tománek podběhl a téměř neobsazený hráč Jakubova stanovil konečný výsledek utkání.

Nelze však brečet nad nepřízní osudu i sudích - to se občas stává. Prezentovali jsme se solidní hrou a pokud budeme v takových výkonech pokračovat, výsledky se dostaví.

Želetavská sestava:    Tománek Marek – Štork Stanislav, Poledna Michael, Mastný Tomáš, Křivan Milan – Veselý Tomáš (46. Vrbka Tomáš), Polenda Tomáš (46. Vyskot Ondřej), Simandl Tomáš, Dostál Jiří – Daniel Zdeněk (65. Poledna Rostislav), Dohnal Tomáš

Příští utkání sehraje Želetava B doma v neděli 20.9., 15:30 hod. s Litohoří