Želejuve - Muži B - Nové Syrovice – Želetava B 2:1 (poločas 2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové Syrovice – Želetava B 2:1 (poločas 2:1)

1. 4. 2010

Nové Syrovice – Želetava B 2:1 (poločas 2:1)

V prvním jarním utkání čekal na naše béčko leader soutěže, mužstvo Nových Syrovic. Hrálo se na novém trávníku, který však byl po zimě značně zdecimován. Hřiště bylo hrbolaté a bylo na něm téměř nemožné kombinovat. Proto jsme drtivou většinu situací řešili odkopáváním a nakopáváním na naše útočníky. Nebylo to příliš pohledné utkání. Skóre otevřeli domácí ve 25. min. po autovém vhazování. My jsme vyrovnali o 5 min. později, kdy jsme z ojedinělého závaru před brankou N. Syrovic vytěžili penaltu po faulu domácího brankáře na O. Vyskota. Pokutový kop s přehledem proměnil V. Novák. Domácím se naneštěstí ještě do konce poločasu podařilo vstřelit rozdílový gól po chybě T. Veselého, který při odkopávání netrefil míč.

Druhou půli jsme hráli proti větru a do kopce. N. Syrovice nás přišpendlily na naší polovině. My se nemohli dostat na půlku soupeře. V ojedinělé šanci se po nahrávce T. Dohnala ocitl Z. Daniel, jenž v dobré pozici přestřelil. Ale spoustu lepších příležitostí měli domácí. Někdy se svými zákroky vyznamenal M. Tománek, jindy jsme měli štěstí. Nakonec musíme konstatovat, že je pro nás výsledek utkání příznivý.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav, Kos Zdeněk, Veselý Tomáš (75. Neubauer Martin), Poledna Michal – Vyskot Ondřej, Chaloupka Jiří (60. Vrbka Michal), Polenda Tomáš, Dostál Jiří – Daniel Zdeněk, Dohnal Tomáš

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 4.4. v 15:30 hod. v Předíně