Želejuve - Muži B - Předín – Želetava B 5:4 (poločas 1:3)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předín – Želetava B 5:4 (poločas 1:3)

16. 10. 2007

Pro pětigólovou nadílku si želetavské béčko dojelo do Předína. Přestože jsme dali čtyři branky, těžko lze uspět v zápase, ve kterém se prokazujeme nedisciplinovaností v defenzivní činnosti a nejen v této fázi hry.

Úvod patřil Želetavě, která se velmi rychle ujala dvoubrankového vedení díky po zranění se navrátivšímu M. Čurdovi. Domácí ale rozhodně nevypadali na složení zbraní. Během první půle jim v jejich snažení častokrát pomohla naše obrana, která se nemalou měrou starala o zmatky v naší šestnáctce. Výsledkem byl zatím pouze jeden gól v naší síti v průběhu prvního poločasu. Nervózní byli ale také domácí, kteří mohli rovněž děkovat štěstěně při nebezpečných protiútocích hostů. Těsně před přestávkou se ale trefil výstavní střelou O. Vyskot z 25 m do šibenice předínské branky.

Do druhého poločasu jsme tedy nastupovali s velmi příznivým náskokem. Ovšem stejně jako v Blatnici jsme nechali domácím mnoho prostoru pro jejich útočné aktivity. Tentokrát jsme ale neměli takové štěstí jako před čtrnácti dny. Po deseti minutách druhé půle bylo vyrovnáno. Dezorganizované obraně nepomohlo ani nasazení D. Jičínského na post stopera. Po další čtvrthodině už jsme prohrávali o dvě branky, což bylo především důsledkem nedůrazu ve vlastní šestnáctce. Korigovat výsledek se pak podařilo O. Vyskotovi – opět po střele z dálky, i když tentokrát šlo spíše o chybu domácího gólmana.

Závěrem je potřeba konstatovat, že někteří hráči doposud nepochopili podstatu založení rezervního týmu, který rozhodně nemá sloužit jako píseček na hraní pro několik náctiletých hvězdiček. Jinak řečeno – stejně jako B tým poměrně rychle vznikl, může po roce (i dříve) stejným způsobem své působení ukončit.

Želetavská sestava: Tománek Marek (60. Veselý Michal) – Dostál Jiří, Kos Zdeněk, Vyskot Ondřej, Šenekl Jan (46. Hybner Michal) – Hybner David, Vrbka Martin, Ondráček Martin, Daniel Zdeněk – Čurda Martin (55. Jičínský David), Poledna Rostislav

Příští utkání sehraje Želetava B v sobotu 20.10., 14:30 hod. doma s týmem Kouty B