Želejuve - Muži B - Želetava B – Blatnice B 1:2
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Blatnice B 1:2

20. 5. 2008

Želetava B – Blatnice B 1:2 (poločas 1:2)

Želetavské béčko si proti rezervě Blatnice věřilo a bylo odhodláno rozhodnout utkání už v první půli. Bohužel veškerou chuť do utkání nechali hráči patrně v kabině. Od počátku utkání jsme kupili chybu za chybou. To se nám v prvním poločase vymstilo hned dvakrát a mohlo být i hůř. Nejprve v šestnáctce zbytečně fauloval T. Veselý. Hosté se z penalty nemýlili. Poté se po sérii nepovedených odkopů dostala Blatnice k nebezpečnému centru, který hostující nekrytý hráč nekompromisně proměnil. Zlepšení v naší hře nastalo až po vystřídání V. Nováka (čím to asi bude?), zadní řady se přeskupily a Želetava se dostala v závěrečných dvaceti minutách první půle do náporu. Bohužel z něj vytěžila pouze jeden gól – M. Pavela proměnil jednu ze čtyř vyložených šancí.

Co jsme v první půli zadrbali, ve druhé už se nám dohonit nepodařilo. Hráči dřeli a chtěli vyrovnat. Jejich snažení však často připomínalo křeč. Nedařila se finální přihrávka, takže nepřicházely ani vyložené šance. Zůstalo pouze u slibných náznaků. Naše rezerva prohrála, což je škoda, neboť šlo o soupeře z kategorie porazitelných. Již podruhé jsme odflákli začátek zápasu a byli za to patřičně potrestáni. Zaváhání musíme napravit v sobotu v Lesonicích.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav (25. Křivan Milan), Kos Zdeněk, Vyskot Ondřej, Veselý Tomáš (65. Hybner Michal) – Hybner David, Vrbka Martin, Ondráček Martin, Daniel Zdeněk – Čurda Martin, Pavela Michal (60. Poledna Rostislav)

Příští utkání hraje Želetava B v sobotu 24.5., 15:00 hod. v Lesonicích