Želejuve - Muži B - Želetava B - Heraltice 4:4
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B - Heraltice 4:4

8. 9. 2008

Želetava B – Heraltice 4:4 (2:0)

  V dalším zápase přivítal náš rezervní tým družstvo z Heraltic. Naši borci začali dobře – v první půli si dobrou kombinační hrou vytvářeli řadu příležitostí. Z těchto šancí se do poločasu povedlo dvakrát skórovat – jako první se střelou z hranice šestnáctky trefil Z. Daniel, druhý gól přidal M. Vrbka. Rozdíl ve skóre mohl být ještě větší, ale nařízený pokutový kop P. Ondráček neproměnil

   Do druhé půle vstoupilo naše béčko opět aktivně a po závaru před brankou hostí skoroval P. Ondráček. Ovšem hosté hned po rozehrání střelou z dálky snížili na 3:1 a v následujících dvou minutách došlo ke kolapsu obráné hry domácích a hosté po dvou individuálních chybách vyrovnali na 3:3. V průběhu druhého poločasu jsme se zasluhou M. Ondráčka dostali znovu do vedení, ale hosté opět vyrovnali a přes náznaky šancí na obou stranách už góĺ nepadl. Utkání tedy skončilo remízou 4:4.

Sestava: M. Tománek – R Poledna, T Veselý(T Vrbka), M Křivan, P Ondáček – Z Kos, O Vyskot, M Ondráček, Z Daneil – M Vrbka, T Dohnal (M Hybner)

Góly: Z Daniel, M Vrbka, P Ondráček, M Ondráček

Rozhodčí: p. Víděnský z Předína