Želejuve - Muži B - Želetava B – Heraltice 3:4
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Heraltice 3:4

24. 6. 2008

Želetava B – Heraltice 3:4 (poločas 3:2)

V posledním zápase sezóny jsme si na soupeře z Heraltic věřili a doufali ve vítězství, které by nám zaručilo pěkné 6. místo v konečné tabulce. Hosté neměli nikoho na střídání, působili odevzdaně, a tak jsme se dostali zásluhou dvou tref M. Vrbky a jedné O. Vyskota poměrně snadno do tříbrankového vedení. Bohužel jsme se hře Heraltic přizpůsobili, přestali hrát agresivně a pouštěli je do šancí, ze kterých se jim do poločasu podařilo snížit na rozdíl jediného gólu.

Ve druhé půli jsme si vybrali značnou dávku smůly, neboť hned v úvodu byla proti nám nařízená penalta po neúmyslné hře rukou V. Nováka. Hosté vyrovnali, což byl impuls pro to, aby se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu. Přestože se hra přelévala z jedné strany na druhou, vyložené šance si vytvářeli domácí. Prázdnou branku netrefil Z. Daniel, nájezd na brankáře neproměnil O. Vyskot a J. Dostál nevyužil výhodného postavení a většího střeleckého umu M. Čurdy a v samostatné akci dva na brankáře střílel nad. V závěru nás dorazil gól z přímého kopu Heraltic, kterým hosté strhli vítězství na svou stranu. Naše béčko tak ve své první sezóně skončilo předposlední, což je do jisté míry zklamání.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav, Kos Zdeněk, Veselý Tomáš, Křivan Milan – Hybner David, Vyskot Ondřej, Dostál Jiří, Daniel Zdeněk (75. Vrbka Tomáš) – Vrbka Martin (46. Poledna Rostislav), Hybner Michal (60. Čurda Martin)