Želejuve - Muži B - Želetava B – Jakubov B 2:0 (poločas 0:0)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Jakubov B 2:0 (poločas 0:0)

27. 4. 2010

Želetava B – Jakubov B 2:0 (poločas 0:0)

Do Želetavy přijel opět velmi kvalitní soupeř, který měl ve svém středu řadu osobností, jež dříve hrávaly krajské soutěže. Tomu odpovídal obraz hry první půle, kdy měl Jakubov navrch a vytvořil si řadu dobrých šancí. Nás držel nad vodou M. Tománek a především značná dávka štěstí, které při našem gólmanovi stálo.

Vývoj ve druhé půli byl zcela opačný. V obraně jsme byli jistější a soupeře do šancí nepouštěli. Naopak na druhé straně se začaly dít věci. Ve vyložené šanci, kdy měl z dorážky téměř prázdnou branku před sebou, se ocitl M. Čurda. Kouba však zázračně zasáhl a Martinova jarní střelecká mizérie nadále pokračuje. Chvíli nato někdo z Želetavských ze skrumáže vystřelil do tyče, míč pak na brankové čáře lapil výborný Kouba. Do třetice už ale Jakubov od pohromy neuchránil. V 62‘ M. Ondráček v sóle obešel i jeho a skóroval do prázdné branky. Osm minut nato střelou z úhlu, kdy se míč odrazil tam, kam měl, završil M. Ondráček svůj povedený víkend. Závěr utkání se již dohrával v klidu pod naší kontrolou.

Nejlepší hráči: Ondráček M., Vrbka M., Daniel Z.

 Želetavská sestava: Tománek Marek – Novák Václav (30. Ondráček Martin), Kos Zdeněk, Neubauer Martin, Křivan Milan (46. Malík Martin) – Vyskot Ondřej, Vrbka Martin, Čurda Martin (80. Poledna Rostislav), Poledna Michael – Daniel Zdeněk, Vrbka Tomáš

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 2.5., 10:15 hod. v Litohoři