Želejuve - Muži B - Želetava B – Jaroměřice nad Rokytnou B 2:2
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Jaroměřice nad Rokytnou B 2:2

23. 9. 2008

Želetava B – Jaroměřice nad Rokytnou B 2:2 (poločas 1:1)

V posledním utkání první části soutěže jsme narazili na rezervu Jaroměřic, jež se ukázala být nejlepším týmem, proti kterému jsme ve IV. třídě doposud nastoupili. Hosté prokázali, že jim právem náleží první místo v průběžné tabulce. Již od úvodních minut prvního poločasu nás efektivním pressingem drželi na naší polovině hřiště a my se jen s obtížemi sporadicky dostávali na dostřel branky gólmana Jaroměřic. Se způsobem hry hostů jsme se po celý první poločas nedokázali vyrovnat. První branku vstřelili Jaroměřičtí po půl hodině hry po několika chybách naší obrany. Poté šel útočník hostů sám na brankáře M. Tománka, ale ten výborně zasáhl a držel nás nad vodou. Z ojedinělého útoku se nám ještě do přestávky podařilo vyrovnat, kdy se prosadil O. Vyskot.

Ve druhém poločase jsme dokázali účinněji vzdorovat nátlakové hře hostů. Alespoň v prvních 25 minutách po poločasové přestávce jsme se dokázali prosadit kombinací a s tím přicházely i šance. Z jednoho protiútoku orazítkoval T. Vrbka břevno a následná střela D. Jičínského si našla místo v brance brankáře Jaroměřic a šli jsme do vedení. A další šance přicházely, ovšem zakončení M. Ondráčka nebo O. Vyskota byla nepřesná nebo jejich střely neměly potřebnou razanci. Na druhé straně se hosté rovněž prezentovali nemastnými pokusy z dálky a ve druhém poločase si v podstatě vytvořili jedinou slibnou šanci. V době, kdy už jsme mysleli na tři body se však z dálky pěknou umístěnou střelou k tyči trefili. Škoda, mohli jsme sejmout skalp velmi silnému protivníkovi. Avšak vzhledem k obrazu předváděné hry obou mužstev jsme nakonec za bod rádi.

 

Želetavská sestava:    Tománek Marek – Novák Václav, Kos Zdeněk (46. Křivan Milan), Ondráček Petr, Poledna Rostislav – Vyskot Ondřej, Jičínský David, Dostál Jiří, Daniel Zdeněk (46. Veselý Tomáš) – Ondráček Martin, Vrbka Tomáš, (46. Hybner Michal)

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 28.9., 10:15 hod. v Chlumu s týmem Kouty B