Želejuve - Muži B - Želetava B – Police 7:2 (poločas 5:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Police 7:2 (poločas 5:1)

26. 10. 2009

Želetava B – Police 7:2 (poločas 5:1)

V zápase se soupeřem, který je v tabulce pod námi, jsme chtěli získat další tři body, abychom posílili svoji pozici v klidném středu tabulky. Police s námi hrála vyrovnanou partii prvních 30 minut utkání. Skóre otevřel ve 20 minutě M. Čurda, hosté vyrovnali kuriózně dlouhým nákopem jejich obránce, když gólman M. Tománek neodhadl odskok míče, a ten tak skončil za jeho zády v síti. Spoluhráči ale jeho chybu napravili dokonale v poslední čtvrthodině utkání, která byla ze strany naší rezervy asi nejpovedenější za celou podzimní část soutěže. Gólovou smršť odstartoval umístěnou hlavičkou J. Dostál. Následovalo pěkné uvolnění Z. Daniela na ofsajdové linii zakončené krátkým sólem a umístěnou střelou šajtlí k tyči. Na nedbalkách nachytali hostujícího brankáře T. Dohnal a znovu M. Čurda, neboť jejich střely byli asi chytatelné. Brankář Police neunesl psychicky takový nášup a zlost si vyléval na našich příznivcích v baru na Sokolské zahradě, kde způsobil povyk i menší hmotnou škodu na vybavení hospodského zařízení.

Neurvalec již naštěstí do druhého poločasu nenastoupil, vystřídán byl pohybově méně vybaveným kolegou, jehož jsme ale tolik neprověřili. Přesto se hned po svém vstupu na hřiště na začátku poločasu prosadil z blízka T. Vrbka. Posledním úspěšným střelcem byl obránce Z. Kos, který se k údivu všech přítomných prezentoval odvážným průnikem na hranici velkého vápna a přesnou střelou k tyči. Celkově byl druhý poločas méně atraktivní než předchozí. V jeho závěru se pak hostům povedlo z protiútoku snížit.

Želetavská sestava: Tománek Marek – Mastný Tomáš, Kos Zdeněk, Veselý Tomáš (65. Polenda Tomáš), Křivan Milan (46. Simandl Tomáš) – Chaloupka Jiří, Vrbka Martin, Čurda Martin, Dostál Jiří – Daniel Zdeněk, Dohnal Tomáš (46. Vrbka Tomáš)

Příští utkání sehraje Želetava B v neděli 1.11., 13:30 hod. v Horním Újezdě