Želejuve - Muži B - Želetava B – Předín 5:3 (poločas 1:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava B – Předín 5:3 (poločas 1:2)

6. 10. 2008
Oddíl mužů želetavského fotbalu nastoupil poprvé po pěti letech

Želetava B – Předín 5:3 (poločas 1:2)

Po vzoru A mužstva vstoupilo také naše béčko do utkání gólem v naší síti po hrubé chybě gólmana M. Tománka. V první půli se nám kombinace příliš nevedla a mnoho přihrávek nenašlo zamýšleného adresáta. Předín si rovněž nebyl schopen vytvořit vlastní šance. To jsme ovšem obstarávali především my svojí nepřesností. Když už jsme inkasovali podruhé po pěkné střele předínského ofenzivního hráče, přestávali jsme pomalu doufat v příznivý výsledek. Velmi důležitým okamžikem se ukázal být odvážný a přitom efektivní průnik T. Dohnala do pokutového území hostů, který byl korunován přesnou přihrávkou na M. Ondráčka, jenž se z hranice penalty nemýlil.

Do druhého poločasu šlo naše béčko s odhodláním ovládnout hru především ve středu hřiště a otočit výsledek utkání. To se nám podařilo dokonale a čtyřmi góly, které postupně vstřelili M. Vrbka, T. Vrbka, znovu M. Vrbka a T. Dohnal, jsme rozhodli utkání v náš prospěch. Hosté se k zakončení téměř nedostali, takže i naše obrana zaslouží za druhý poločas pochvalu. Rozhodčí Rubák sice daroval Předínu v závěru utkání pokutový kop, který hosté proměnili, to však už nic nemohlo změnit na našem zaslouženém vítězství, na které jsme čekali po jedné prohře a čtyřech remízách šest týdnů.


Želetavská sestava: Tománek Marek – Ondráček Petr, Kos Zdeněk, Mastný Tomáš, Veselý Tomáš – Dostál Jiří, Vrbka Martin, Ondráček Martin, Dohnal Tomáš – Vrbka Tomáš, Hybner Michal (70. Víceník Vlastimil)