Želejuve - Aktuálně - Želetava poprvé padla, neuspěla v Křižanově
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želetava poprvé padla, neuspěla v Křižanově

29. 8. 2011

KŘIŽANOV – ŽELETAVA 3:2

Domácí začali ve svižném tempu a hned v 5. minutě pustil rozhodčí domácí celek do brejku z jasné ofsajdové a Nobicht otevřel skóre 1-0. V 10. minutě šel sám na brankaře Kubiš, kterého stíhal Polenda, srazil domácího hráče v pokutovém území, ale píšťalka naštěstí zůstala němá. Rozhodčí z našeho pohledu kompenzoval 1. gólovou situaci z ofsajdové pozice.Hned v zápětí po centru Daniela z levé strany,nemá Marek Stehlík problém zakončit, srovnáno 1:1. Do kabin šli přesto spokojenější domácí, protože po zaváhání Martina Malíka u postrannní čáry, domácí posílá znovu do vedení Studený 2:1. Po přestávce Želetava nasadila drtivé tempo a nepůjčila domácím balón. Hned ve 3. minutě druhého poločasu se dostavuje první gólová šance, když po centru Martina Čurdy trestuhodně zahazuje na zadní tyči vyrovnání Daniel. Želetava dále soupeře přehrávala, ale né a né dostavit se vyrovnání, které přichází až v 64. minutě po přesném zakončení Stehlíka. Po vyrovnávacím gólu jako by se hosté uspokojili a začal se hrát vyrovnaný fotbal nahoru a dolu.V poslední minutě zbytečně Martin Malík sráží domácího hráče a rozhodčí neváhá zapískat penaltu, kterou bezpečně proměňuje domácí Horníček. Hosté už na tuto ránu z poslední minuty nedokážou odpovědět a tak se musí smířit s první letošní porážkou.

Góly: 5. Nobicht, 18. Studený, 89. T. Horníček (PK) – 11. a 64. Stehlík. Rozhodčí: Příkazský. ŽK: 2:1. Diváci: 120. Poločas: 2:1.Želetava: Mastný – T. Poledna, Jičínský, Malík, Vranka – Simandl (62. Pavela), Martin Vrbka,Daniel (64. M. Poledna), T. Vrbka -Čurda, Stehlík 

 JAKUBOV - ŠEBKOVICE 3:1

V úvodu utkání přečkali domácí několik slibných šancí soupeře. Další průběh první půle ale vyzněl lépe pro Jakubovské, kteří hosty předčili kombinační hrou. Hostitelé šli do kabin zásluhou Dunklera a Veselského s dvoubrankovým náskokem. V úvodu druhého dějství byli domácí zaskočeni kontaktním gólem šebkovického Přibila, ale nenechali se odradit od kombinační hry, což potvrdili třetím gólem. O pojistku se postaral v 69. minutě svým druhým gólem Dunkler, který dal výsledku konečnou podobu.
Góly: 30. a 69. Dunkler, 34. Veselský – 53. Přibil. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 4:1. Diváci: 130. Poločas: 2:0. Jakubov: Klíma - Šibor (77. Forman), Dunkler (88. Nechvátal), Šilhavý, Kratochvíl (65. Smetana), Petz, Pacas, Matušina, Zika, Tržil, Veselský. Šebkovice:Kuba - Hrůza, Růžička, Tržil, Pecka, Kotačka (69. Kašpárek), Přibil, Hobza, Dvořák (80. Chytra), Svoboda, Durda.
 
PŘIBYSLAVICE – BYSTŘICE B 3:3
Vše v podstatné z první půle se odehrálo v úvodní desetiminutovce. Hosté se z první šance ujali vedení, kdy z dorážky otevřeli skóre Horákem. Domácí odpověděli v 10. minutě únikem Petze. Druhý poločas začal stejně jako ten první. Hned po třech minutách opět z prvního útoku vrátil Bystřici vedení střídající Karásek. Přibyslavice podruhé srovnaly v 70. minutě překvapivou střelou Masopusta z trestného kopu. Nováček I. B třídy se potřetí v zápase ujal vedení v 78. minutě, kdy se podruhé trefil opět z dorážky Horák. Výhru hostí odmítl v 81. minutě Man, který hlavou vyrovnal na konečných a zasloužených 3:3.
Góly: 10. Petz, 77. Masopust, 81. Man – 3. a 78. Horák, 48. Karásek. Rozhodčí: Hrůza. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1.Přibyslavice: Svoboda – Rozsypal, Štěpnička, Čáska (65. Karafiát), Štveráček – Mrkvica, Štěpnička, Man, Samek (70. Škorpík) – Veselý, Petz.
 
MOHELNO – STAŘEČ 1:2
První poločas se odehrával ve vyrovnaném duchu. Vedoucí gól hostí zaznamenal po rohovém kopu Michal Vodička. Vyrovnávací branku vsítil ve 27. minutě Martin Foretník po výborné střele pod břevno zpozašestnáctky. Starči vrátil vedení po půlhodině hry Prokop, který uklidil odražený technickou střelou. Po změně stran Mohelno nevyužilo jednu možnost k vyrovnání, a tak se již skóre nezměnilo.
Góly: 27. M. Foretník – 25. Michal Vodička, 34. Prokop. Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 0:2. Diváci: 100. Poločas: 1:2. Mohelno: Křišťál – I. Foretník (69. Kopeček), Kožnar, Žák (77. P. Horký), Kerndl, Mohelský, Drápela, M. Foretník, Kašpar (46. Šanda), Štěpán, Vostál.Stařeč: Smetana – Frýbort, Linhart, Mařan (78. Dvořák), Martenek, Prokop, Marek Vodička, Michal Vodička, Ježek (89. Kašiar), Kaňka (85. Horák), Malý.
 

STUDENEC - TELČ 1:3
Hosté se ujali vedení z první šance v 9. minutě. Švec nacentroval zleva a na malém vápně našel Všohájka, který hlavou otevřel skóre. Studenec mohl inkasovat podruhé, ale dělovka Chalupy z 25 metrů skončila těsně nad Řezáčovou brankou.
Tým z Jihlavska zvýšil v 53. minutě, kdy Bodlák z levé strany prostřelil brankáře. Studenec se vrátil do zápasu v 69. minutě. Řezáč výkopem za hostující obranu našel Karla Mrňu, který udělal kličku Žákovskému a snížil.
Poté se hra přelévala ze strany na stranu. Domácí se v závěrečné desetiminutovce pokoušeli vyrovnat, ale Rousek z 25 metrů trefil břevno a poté Strnadovu bombou ze střední vzdálenosti Žákovský vyrazil.
Telč se spoléhala na brejky a v 90. minutě jí jeden vyšel. To Studenečtí zapomněli na J. Švece, který postupoval sám od půlicí čáry a upravil na konečných 1:3.
Góly: 69. K. Mrňa – 9. Všojhájek, 53. Bodlák, 90. J. Švec. Rozhodčí: Nechvátal. ŽK: 1:3. Diváci 100. Poločas: 0:1. Studenec:Řezáč – Vrba (46. K. Mrňa), Dufek (55. Nejedlý), Kučerňák, Strnad, Komárek (60. Chalupa ), Rousek, Buršík, Matějek, Holoubek, M. Mrňa.