Želejuve - Muži A - 2.kolo Litovel Cup 2007/2008
Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo Litovel Cup 2007/2008

7. 8. 2007
Dne 5.8.2007 nastoupilo naše družstvo ve II. kole poháru LITOVEL CUP na hřišti TJ TŘEBELOVICE proti domácím. Na výborně připraveném hřišti s kvalitním zázemím jsme nastoupili v tomto složení:
 VESELÝ M.,-DOHNAL R.,MASTNÝ T.,ČERMÁK Z.,KASÁČEK K.,-JIČÍNSKÝ D.,KOUNEK S.,DOHNAL J.,CHALUPA M.,-DOHNAL T.,PAVELA M..
  Do hry byli připraveni zasáhnout ještě TOMÁNEK M.,DANIEL Z.,ONDRÁČEK M.,VRBKA M.,POLEDNA R..

Za krásného počasí se do nás domáci hráči zakousli a proti mladému mužstvu jsme měli prvních 15 .minut plné nohy i ruce práce, abychom neinkasovali. Naštěstí jsme úvodní tlak přežili a domácí mírně znervozněli, čehož naši zkušenější hráči dokonale využili. V 23 .minutě zápasu kope S.KOUNEK rohový kop a přesně najde nohu M. PAVELY - vedeme 1:0, domácí jsou v šoku, následuje šance M. CHALUPY po pěkné akci D. JIČÍNSKÉHO, střela nad! A přichází rozhodující chvíle zápasu, běží 26 .minuta a S. KOUNEK krásnou "českou uličkou" vysunuje do samostatného brejku J. DOHNALA, který obchází domácího golmana a s trochou štěstí zvyšuje na 0:2. Tuto smršť domácí těžko rozdýchávají a do konce 1. poločasu se hraje vyrovnané utkání, v němž naše mužstvo taktickým výkonem udrží tento stav 0:2.
Druhou půli domácí zahajují opět velkým náporem se snahou co nejdříve zkorigovat výsledek a dat kontaktní gól, čehož jsme si vědomi a s většími obtížemi se nám to daří do 60 .minuty, kdy po závaru před naši brankou domácí snižují na 1:2. Nic se neděje,naše družstvo se ze snížení oklepe a bojuje dál.V 57.minutě poprvé nuceně střídáme(místo T.DOHNALA nastupuje M.ONDRÁČEK).V 75. minutě opět střídáme(místo Z.ČERMÁKA jde R.POLEDNA) a do třetice vynucené střídání.Místo vysíleného S.KOUNKA nastupuje v 80.min. M.VRBKA.Měli jsme i šance,ale gól,kterým bychom domácí dorazili se nám nepodařilo vsítit.Posledních 10min. hráli domácí vabank s touhou vyrovnat.Naši borci z posledních sil bojují,dostanou dvě žluté karty(M.PAVELA,T.MASTNÝ) a všichni tlačí čas ke konci utkání.Nastavují se 3.minuty a domácí stále nic nevzdávají.Branka visí doslova ve vzduchu,poslední obrovská šance domácích naštěstí gólem nekončí a želetavští vyhrávají nad těžkým soupeřem v poměru 2:1 a čekají na los,který nám určí dalšího soupeře,ale to bude až na jaře.
  Chtěl bych poděkovat všem naším hráčům(i lavičce) za obětavý výkon a za odhodlání zvítězit.Samozřejmě děkuji i našim divákům,kteří nás přijeli povzbudit a chtěl bych je pozvat na 1.mistrovské utkání III.třídy,které se hraje v neděli 12.8.2007 v16.30hod. v ŽELETAVĚ.Z.D.