Želejuve - Muži A - CHLÍSTOV - ŽELETAVA A 0:1(0:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHLÍSTOV - ŽELETAVA A 0:1(0:1)

21. 5. 2009

CHLÍSTOV- ŽELETAVA,,A“

0:1(0:1)

 K dalšímu utkání II. Třídy jsme zajížděli na horkou půdu do CHLÍSTOVA a nastoupili v tomto složení: VESELÝ M., MASTNÝ T. , JÍČÍNSKÝ D., ONDRÁČEK P., VYSKOT O., KOUNEK S., KASÁČEK D., VRANKA P., MALÍK M., STEHLÍK M., VRBKA M. Na střídání připraveni DANIEL Z., KOS Z., SIMANDL T. Rozhodčím utkání byl p. ČEJKA.

 Do utkání jsme šli s obavami ze známé tvrdosti soupeře, ale začali jsme dobře a už ve 3 min. střílí D. KASÁČEK nad domácí branku. Ve 4 min. zahráváme rohový kop a hlavičku M. STEHLÍKA gólman likviduje. V 10 min. přijde uvolnění P. VRANKY, jeho pěkná tvrdá rána končí v domácí síti a vedeme 1:0. V 11 min. zakončuje mimo M. STEHLÍK. Jsme aktivnější a pohyblivější a to se promítá do dalších našich šancí a domácí k ničemu nepouštíme. V 13 min. v šanci M. MALÍK, ale gólman vyráží na roh, který je bez využití, stejně jako další v 17 min. V 19 min. ubráníme dva rohy domácích. Ve 25 min. po našem rohovém kopu trefuje T. MASTNÝ bezmocného domácího branaře. Ve 30 min. další rána P. VRANKY, tentokrát těsně mimo. Ve 31min. náš roh, v zápětí další a z dálky střela M. MALÍKA, kterou gólman s problémy kryje. Ve 35min. ubráníme další domácí roh, stejně jako ve 39min. Rohové kopy ze strany domácích jsou pro nás největším nebezpečím. Ve 40min. dostává za řeči P. VRANKA. Ve 41min. přestřelují domácí naši branku. Ve 42min. rozehráváme rohový kop nakrátko, ale užitek to nepřináší. Ve 44min. nastřelují domácí z náhodné akce břevno naší branky a ve 45min. hlavičkují nad branku. My kontrujeme pěknou akcí M. MALÍK- S. KOUNEK a střela nad branku. Ve 48min. střílí mimo branku P. VRANKA ve 49min. zakončují stejně domácí. V 52min. chytá domácí gólman trestný kop D. JIČÍNSKÉHO. V 54min. další náš rohový kop bez využití. V 55min. střílí nad branku M. STEHLÍK. V 56min. domácí zakončují nad branku. V 57min. likviduje M. VESELÝ centr z rohového kopu. V 58min. v jasné gólové příležitosti M. STEHLÍK, bohužel trefuje domácího gólmana. V 59min. se dvakrát vytáhne M. VESELÝ proti šancím domácích. V 60min. zahazuje trestný kop D. JIČÍNSKÝ. V 63min. poprvé střídáme, S. KOUNKA nahrazuje T. SIMANDL, pro kterého je to první start v tomto mužstvu. V 65min. opět dobrý zákrok M. VESELÉHO. V 67min. střílí domácí nad naši branku. V 72min. zahrávají domácí rohový kop, gólman M. VESELÝ je překonán, ale naštěstí na brankové čáře stojí D. KASÁČEK a odkopává míč do bezpečí. V 74min. naopak D. KASÁČEK úřaduje na druhé straně ocitá se v dobré příležitosti, ale ani on nepřekoná domácího branaře. V 78min. střílí z dálky M. VRBKA, ale domácí gólman je opět na svém místě. V 79 min. M. VRBKU nahrazuje Z. DANIEL, vzápětí je ve vápně faulován, ale píšťalka sudího ČEJKY zůstává němá. V 84min. zakončuje mimo O. VYSKOT. V 86min. ubráníme další roh domácích. V 88min.pěkná naše akce, Z. DANIEL ideálně posílá do úniku T. SIMANDLA jež postupuje sám na branku, překoná i domácího gólmana, ale jeho zakončení míří těsně mimo branky. V 9Omin. Odchází ze hřiště zraněný D. KASÁČEK a nastupuje Z. KOS. Nastavují se dvě minuty a utkání končí naším překvapivým, ale zcela zaslouženým vítězstvím. Získali jsme tři veledůležité body z venku a vysněný cíl, což je umístění v 1. Polovině tabulky je na dohled. 

 Závěrem všem želetavským hráčům děkuji za vítězství a chci ocenit morální sílu mužstva, která i přes zranění několika hráčů dokáže hrát dobrý fotbal. V tuto chvíli máme stejně bodů jako za celý podzim a do konce soutěže ještě chybí 5kol a věřím, že ještě nějaké body vybojujeme, hlavně na domácím hřišti. Tuto možnost budeme mít již v neděli 24.5.2009, kdy v 16.30hod hostíme,, B“ –mužstvo MORAVSKÝCH BUDĚJOVIC, které je v tabulce o tři body před námi a je to správná motivace uspět a dotáhnout se na ně. Srdečně zvu všechny naše příznivce a věřím, že nás přijdou opět v hojném počtu podpořit.