Želejuve - Muži A - CHLÍSTOV – ŽELETAVA A 0:2 (0:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHLÍSTOV – ŽELETAVA A 0:2 (0:1)

7. 10. 2009

K dalšímu utkání II.třídy jsme zajížděli na horkou půdu  do CHlístova a nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-ŠTORK S.,JIČÍNSKÝ D.,ONDRÁČEK P.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,VRBKA M.,KOUNEK S.Rozhodčím utkání byl p.ČEJKA.

            Věřili jsme,že utkání se dá zvládnout,pokud se domácím vyrovnáme v bojovnosti,neboť technicky jsme na tom určitě lépe.Ve 2.min. střílí M.STEHLÍK,ale gólman jeho pokus zneškodní.Domácí se osmělí ve 3.min. a zahrozí trestným kopem mimo naši branku.Nutno podotknout,že v 1.půli jsme hráli proti sluníčku a silnému větru.V 6.min. pěkná kombinace M.ONDRÁČEK-M.ČURDA zakončená střelou mimo.V 11.min. střelecký pokus D.JIČÍNSKÉHO chytá domácí gólman.Ve 13.min. zahráváme nakrátko rohový kop,M.ČURDA zakončuje nad branku.V 15.min. vidí přísnou žlutou kartu S.ŠTORK za faul.V 17.min. zahráváme trestný kop,balon se odrazí k M.MALÍKOVI a ten jej posílá do sítě-vedeme 0:1.V 18.min inkasují za faul žlutou kartu domácí,následný trestný kop posílá D.JIČÍNSKÝ nad branku.Ve 31.min. dostává za řeči žlutou kartu M.ČURDA a ve 35.min. stejný trest za faul pro domácí.Ve 36.min. zakončuje vysoko nad M.PAVELA.Ve 38.min. trestný kop domácích končí nad naší brankou a jde se do kabin.Utkání je dobře rozehrané a na místní poměry i poklidné.Budeme mít výhodu větru v zádech a při technické vybavenosti našich hráčů budeme diktovat tempo a styl hry.Ve 47.min. zakončuje mimo P.VRANKA.V 50.min. pohledná akce po oseM.STEHLÍK-M.MALÍK.-M.PAVELA a posledně jmenovaný zakončuje do sítě-vedeme 0:2.V 53.min. ubráníme roh domácích.V 56.min. nás zachrání výborným zákrokem M.VESELÝ,podnikneme rychlý protiútok,šance M.PAVELY končí rohovým kopem bez využití.V 60.min. odchází M.PAVELA a na hřiště nastupuje M.VRBKA.V 69.min. domácí pokus nad naši branku.V 70.min.nevyužije příležitost M.MALÍK,trefuje domácího gólmana.V 72.min. vidí za faul žlutou kartu M.ONDRÁČEK.V 75.min. vyráží gólman střelu M.ČURDY.V 76.min. M.ČURDA střídá a na jeho místo nastupuje Z.DANIEL.V 83.min. naposledy střídáme,odchází M.ONDRÁČEK a nastupuje S.KOUNEK.V 86.min. odpíská sudí Čejka pokutový kop pro domácí za faul P.ONDRÁČKA,ale M.VESELÝ je rozhodnut udržet čisté konto a penaltu chytá!!!V 88.min. dvě superšance M.VRBKY končí bez využití.V 90.min. poslední šance domácích na zkorigování výsledku končí mimo naši branku.

            Závěrem nusím poděkovat želetavským hráčům za zisk důležitých 3bodů,ke kterým došli po bojovném kolektivním výkonu.Stále se držíme v popředí tabulky a již v sobotu 10.10.2009 hostíme vedoucí tým tabulky a to je RUDÍKOV/TRNAVA.Utkání začíná v 15.00hodin!!Jelikož máme na 2SU uzavřené hřiště,domácím trávníkem nám bude hřiště v OPATOVĚ!!!Děkuji všem želetavským fandům,kteří nás byli povzbudit v Chlístově a zároven´ zvu všechny v sobotu do OPATOVA!!!Vaši podporu budeme určitzě potřebovat!Po dlouhé době máme mužstvo na úrovni,schopné bojovat o nejvyšší příčky a je příjemné vidět hodně našich příznivců,kteří nám drží palce.Můžeme slíbit,že se s vedoucím týmem poperem o co nejlepší výsledek.