Želejuve - Muži A - Dukovany - Želetava A 2:1
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukovany - Želetava A 2:1

18. 6. 2009

DUKOVANY- ŽELETAVA,,A“

2:1(1:0)

 

 Po čtyřech dnech jsme se střetli se stejným soupeřem, tentokrát na jeho pěkném hřišti a do utkání jsme nastoupili v tomto složení: VESELÝ M., ŠTORK S., JIČÍNSKÝ D., VRANKA P., KASÁČEK K., KOUNEK S., KASÁČEK D., STEHLÍK M., MALÍK M., ČURDA M., PAVELA M. Na střídání připraveni: TOMÁNEK M., VRBKA M., MASTNÝ T. Rozhodcovská trojice- ČURDA, ČEJKA, STEHLÍK.

 Do utkání jsme opět vstoupili lépe a již ve 2min. je v šanci M. PAVELA, ale stejně jako v poháru střelecky vyhoří. V tuto chvíli gólman odvrací na rohový kop a následnou střelu P. VRANKY chytá. V 6min. nás domácí dokonale překvapí, když z dálky rozehrají trestný kop, zmatek v našem vápně a prohráváme 1:0. V 11min. opět M. PAVELA, dvojitá šance, ale pokaždé trefí gólmana. Ve 13min. se dvakrát ukáže M. VESELÝ a předvede výborné zákroky. V 17min. zakončuje mimo náš rohový kop M. STEHLÍK. V 19min. chybuje stopér D. JIČÍNSKÝ a šanci domácích likviduje M. VESELÝ. Ve 25min. rozehráváme další roh, ale M. ČURDOVI rána nesedla. Ve 29min. zahrávají domácí trestný kop nad naši branku. Ve 31min. zakončuje mimo P. VRANKA. Ve 32min. kryje domácí gólman střelu D. KASÁČKA. Ve 33min. domácí roh zakončený střelou vysoko nad branku. Ve 35min. zlikviduje pěkným zákrokem M. VESELÝ domácí trestný kop. Ve 42min. domácí zakončují mimo branku a ve 45min. v další vyložené šanci M. PAVELA, ale domácí gólman jej opět ztrapní dobrým zákrokem. Ve 46min. netrefuje M. ČURDA domácí branku a ti kontrují pokusem nad branku. Ve 48min. trestný kop M. ČURDY mimo, stejně jako hlavičkové zakončení rohového kopu v 50min. od M. PAVELY. V 52min. chytá gólman střelu M. ČURDY z dálky. V 55min. ojedinělý domácí útok zakončený střelou do břevna a následná dorážka končí v naší síti- prohráváme 2:0, jak jednoduché je vstřelit gól. V 59min. pěkná střela P. VRANKY, následuje rohový kop bez využití. V 60min. další náš roh zakončený střelou M. STEHLÍKA do gólmana. V 62min. odchází zraněný D. KASÁČEK a nastupuje T. MASTNÝ. V 63min. chytá gólman střelu M. ČURDY a o minutu později zakončuje P. VRANKA nad branku. V 66min. inkasují domácí žlutou kartu za faul. V 68min. zakončují domácí mimo naši branku. V 69min. se ocitá S. KOUNEK v největší šanci od svého návratu do želetavského dresu, vypálí a jeho ránu zastavuje tyčka domácí branky!Jaká to smůla, mohla být mimořádná oslava, takhle Standův střelecký půst pokračuje. V 70min. zahrává od postranní čáry trestný kop D. JIČÍNSKÝ a jeho střela končí k překvapení všech přítomných v síti domácí branky a je sníženo na 2:1. Vyložené šance nedáme, ale to je fotbal. V 74min. výborně M. VESELÝ likviduje trestný kop domácích. V 75min. další žlutá pro domácí, opět za faul. V 77min. odchází vyčerpaný M. ČURDA (do sestavy se vrátil po delším zranění) a nahrazuje jej M. VRBKA. V 81min. ubráníme rohový kop domácích. V 85min. zahráváme trestný kop, zdí tečovaná střela, následuje rohový kop a dobrá střela P. VRANKY z vápna. Všichni už zvedáme ruce a vidíme balón v síti, proti je však výborný domácí gólman a reflexivním zákrokem vyráží na rohový kop, který už Je bez využití. V 87min. ubráníme další roh domácích, v poslední minutě si ještě připíše dobrý zákrok M. VESELÝ.

 V utkání opět vyhrál štastnější soupeř díky naší střelecké nemohoucnosti a výbornému domácímu brankaři. Bod jsme si za předvedený výkon určitě zasloužili. Nedá se nic dělat a spravit si chutˇ v posledním domácím utkání, které se hraje v sobotu 20.6.2009 v 16.30 hod. a přivítáme mužstvo HARTVÍKOVICE,,B“. Věřím, že se s touto sezonou rozloučíme vítězstvím a proto zvu naše věrné diváky, aby nás přišli povzbudit.