Želejuve - Muži A - Lesonice A - Želetava A 3:3 (1:3)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lesonice A - Želetava A 3:3 (1:3)

23. 10. 2007

 V 11. kole III. třídy mužů jsme zajížděli k „obávanému“ utkání do Lesonic, kde dal rozhodčí STEHLÍK v chladném počasí ve 14,00 hodin pokyn ke hře. Vinou nemocí (R.Dohnal a J. Chaloupka) a nezodpovědnosti (M.Chalupa) jsme k utkání nastoupili v následujícím a narychlo sestaveném složení: Veselý M. – Ondráček M., Jičínský D., Mastný T., Kasáček K. – Vrbka M., Stehlík M., Kasáček D., Kounek S. – Dohnal J., Dohnal T.

Na střídání připraveni: Daniel Z., Čurda M., Tománek M..

 Na nekvalitním terénu se od začátku hrál neurovnaný fotbal s řadou nepřesností na obou stranách a oboustranně se čekalo na chybu soupeře. Ta bohužel přišla ve 12. min. na naší straně a domácí střelou z hranice šestnáctky jdou do vedení 1:0. To naší hře nepřidalo, naopak ještě více podlamovalo sebevědomí a obavy o dobrý výsledek. Neskládáme ale zbraně a v 19.min. S. Kounek v šanci, golman vyráží a následuje rohový kop, který domácí se štěstím odvracejí na další roh, ze kterého již J. Dohnal po závanu před domácí brankou vyrovnává na 1:1 a je nám veseleji. Ve 23.min. střelecký pokus D. Kasáčka kryje domácí brankář. Ve 27.min. šance domácích po neodpískaném faulu, naštěstí střela končí nad naši brankou! Ve 29.min. zápasu prochází hostující obranou jako nůž máslem M. Stehlík, jeho střelu domácí golman neudrží a T. Dohnal (po dlouhé herní přestávce) doráží do prázdné branky a je nám ještě veseleji – vedeme 2:1. Ve 35. min. nám ale zatrnulo, když po rohu domácích následující střela orazítkuje tyčku naší branky! Ve 40. min. dostává T. Dohnal žlutou kartu a ve 45. min. dává J. Dohnal svůj druhý gol (gol do šatny), když křižnou střelou překonává domácího golmana a vedeme už 3:1. Poločas končí tímto výsledkem a jdeme se „ohřát“ do promrzlé stavební buňky, sloužící jako šatna. Nálada v kabině je dobrá a bojovná, úkol minimálně udržet výsledek a zbytečně brzy neinkasovat. Bohužel slova jsou slova a hned ve 47. min. utkání dostáváme od domácích druhý gol po chybě naší obrany – 2:3! Minutu nato další chyba obrany a domácí opět nastřelují tyč a nestačíme se divit. Celou následující čtvrthodinu se z toho vzpamatováváme a strachujeme o výsledek a v 63.min. se pokusíme znovu udeřit, ale naši střelu zachraňují domácí obránci na brankové čáře! V 68.min. poprvé střídáme, když T. dohnala nahrazuje M. Čurda (vracející se po těžkém zranění) a ten o dvě minuty později za špatné ustrojení (řetízek) dostává žlutou kartu. V 78.min. v šanci M. Stehlík, ale golman kryje, v 81.min. šance J. Dohnal, domácí obrana opět s problémy odvrací. Co čert nechtěl (ani my) v 85.min. po rohovém kopu domácích a nepřehledné situaci před naší brankou domácí hráč se štěstím skoruje a je vyrovnáno na 3:3. Jsme dokonale zmrazeni a do konce utkání pod tlakem domácích. V 86. minutě střídá Z. Daniel S. Kounka. Rozhodčí nastavuje l minutu utkání, končí nerozhodným výsledkem 3:3, což je pro nás ztráta dvou bodů v tabulce na vedoucí M. Budějovice, ale díky kombinované sestavě a terénu možná i zisk 1 bodu.

 Závěrem bych chtěl všem želetavským hráčům poděkovat za odvedený výkon a přát hodně úspěchů v dalších kolech. Zůstáváme v tabulce na 2. místě, se ztrátou 5 bodů na vedení M. Budějovice a náskokem 1 bodu na třetí Šebkovice „B“.

 Další a zároveň poslední domácí utkání tohoto podzimu sehrajeme v neděli 28.10.2007 ve 14,30 hod. s mužstvem z Nových Syrovic.

Srdečně zveme všechny naše příznivce, aby nás přišli , letos naposledy doma, podpořit!

Z.D.