Želejuve - Muži A - MOR.BUDĚJOVICE B – ŽELETAVA A 2 : 4 ( 2 : 1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


MOR.BUDĚJOVICE B – ŽELETAVA A 2 : 4 ( 2 : 1)

8. 9. 2009

K dalšímu mistrovskému utkání II.třídy jsme zajížděli do M.Budějovic k zápasu s místní rezervou s odhodláním získat 3body a udržet se v horních patrech tabulky.Nastoupili jsme v této sestavě:VESELÝ M.-ŠTORK S.,ONDRÁČEK P.,JIČÍNSKÝ D.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,KOUNEK S.,VRBKA M.,TOMÁNEK M.Rozhodčím utkání byl p.KRULA.

            Než jsme se rozkoukali,zahrozí domácí v 1.min. střelou nad naši branku,ale postupem času přebíráme otěže utkání do svých rukou.V 6.min. v šanci M.PAVELA,následuje střela M.MALÍKA nad branku.V 7.min. končí tečovaná střela M.MALÍKA opět nad brankou a rohový kop bez využití.V 9.min. střílí nad branku  P.VRANKA a o minutu později stejný hráč mimo branku.V 11.min. zakončuje mimo M.STEHLÍK.Ve 12.min. prováhal M.MALÍK správný okamžik k zakončení.V této fázi utkání jsme jasně lepším týmem a dokazujeme to ve 13.min. ,kdy se za domácí obranou zmocní míče M.PAVELA a zavěšuje-vedeme 0:1.Domácí po dlouhé době ohrozí naši branku střelou mimo,ale potom je to opět hra na jednu branku.Ve 20.min. střílí nad branku M.PAVELA.Ve 21.min.  tvrdě pálí P.VRANKA,gólman jeho střelu vyráží.Ve 24.min. zakončuje nad branku M.ČURDA.Ve 26.min. střílí těsně mimo M.PAVELA.Škoda,že jsme dobrý výkon nepotvrdili dalšími brankami,což by domácí určitě zlomilo.Mnoho/točných příležitostí jsne řešili zbrkle a nepřesně,za což přišel trest.Ve 36.min. výborně zasáhne M.VESELÝ,následuje odkop na rohový kop,kterýzakončuje opět nepokrytý hráč a je vyrovnáno na 1:1.je třeba konstatovat,že bránění rohových kop“ nám činí nemalé problémy a inkasujeme z nich branky.V tuto chvíli je v naší hře ,,hluché místo“.Ve 42.min. fauluje před vápnem M.MALÍK,inkasuje žlutou kartu a domácí mají výhodu trestného kopu.Jejich střela trefuje tyčku naší branky a následná dorážka končí v síti-prohráváme 2:1.Je to dokonalé zmrazení a lekce z produktivity.Nicméně neskládáme zbraně a vrhneme se do útoku.Jeden z nich ve 44.min. končí faulem před šestnáctkou,domácí dostávají žlutou kartu a my výhodu trestného kopu.Bohužel to nedokážeme zužitkovat jako před chvílí domácí a jde se do kabin.Víme,že máme na to utkání otočit a mobilizujeme síly ke zvratu.V šatně zůstává M.STEHLÍK a na jeho místo nastupuje M.VRBKA.Domácí zahrozí ve 48.min. střelou mimo,ale my hned z protiútoku podnikneme pohlednou akci po ose M.VRBKA-M.ONDRÁČEK a M.MALÍK vyrovnává na 2:2.Domácí důrazně zahrozí ve 49.min. rohovým kopem ,kdyani jejich 3dorážky neskončí v naší síti.To jsme si oddechli a podnikli rychlý kontr,který končí rohovým kopem bez využití.V 52.min. končí domácí trestný kop mimo naši branku.V 56.min.dobrá rána M.ČURDY,následuje rohový kop zahraný nakrátko a D.JIČÍNSKÝ zakončuje těsně nad branku.V 65.min. střílí nad branku P.VRANKA.V 70.min.zlikviduje výborně M.VESELÝ šanci domácích a tímto se nadýchneme k závěrečnému náporu.V 73.min. zakončuje mimo M.MALÍK.V 75.min. se po špatném odkopu domácích dostane k balonu M.PAVELA a posílá nás do vedení 2:3.V 76.min. pěkná rána M.ČURDY,gólman odvrací na rohový kop.V 77.min. střílí těsně mimo M.VRBKA,stejně jako v 78.min. M.ČURDA.Potom má sólo M.PAVELA,kterýběhem 2minut zazdí 3šance,to se jen tak nevidí a střídá.Nahrazuje jej Z.DANIEL.V 89.min. se dostává ke střele M.ČURDA a konečně se trefí do sítě a uzavírá výsledek utkání na 2:4 v náš prospěch.

            Závěrem nutno želetavským hráčům poděkovat za bojovnost a zisk 3bodů a i když se občas nedařilo ocenit výhru nad dovolím si napsat slabším soupeřem.Tato výhra nás opět posunula do boje o čelo tabulky a je nutné opět naplno zabodovat v dalším domácím utkání,ve kterém hostíme v neděli 13.9.2009 v 16.00hodin poslední tým tabulky a tím jsou ŠEBKOVICE,,B“.Zároveń tímto zvu všechny želetavské příznivce a žádám je o podporu!!!Děkuji také všem,jež nás byli povzbudit v M.Budějovicích!!!