Želejuve - Muži A - OKŘÍŠKY B – ŽELETAVA A 3:2 (2:1)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


OKŘÍŠKY B – ŽELETAVA A 3:2 (2:1)

25. 8. 2009

K dalšímu utkání II.třídy jsme zajížděli do Okříšek a nastoupili v této sestavě:VESELÝ M.-KOUNEK S.,ONDRÁČEK P.,JIČÍNSKÝ D.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,STEHLÍK M.,VRANKA P.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,VRBKA M.,TOMÁNEK M.Rozhodčím utkání byl p.ČEJKA.

            Domácí začali očekávaným náporem a to hlavně dlouhými nakopávanými balony za naši obranu,což nám dělalo nemalé problémy.Již ve 2.min. dobře zasahuje M.VESELÝ,vyráží na roh,který bez problémů ubráníme.My se prosadíme až v 7.min.,ale D.JIČÍNSKÝ posílá trestný kop mimo branku.Ve 12.min. střílí mimo M.PAVELA.Ve 14.min. zakončují domácí svůj trestný kop nad naši branku A V 15.min. končí jejich střela mimo branky.V 17.min. zahrává další trestný kop D.JIČÍNSKÝ,přihrává na P.VRANKU,který pálí z dálky,ale domácí gólman je připraven.Ve 20.min.střílí M.ČURDA,gólman opět bez problémů kryje.Ve 25.min. vystřelí z úhlu M.PAVELA,ale domácí branař jeho pokus vyrazí.Ve 26.min. zakončuje mimo P.VRANKA.Ve 28.min dobře zasáhne M.VESELÝ.Bohužel ve 30.min. po chybě P.ONDRÁČKA musí faulovat domácího hráče,inkasuje žlutou kartu a domácí zahrávají pokutový kop,kterým se dostávají do vedení 1:0.Naštěstí rychle zvedneme hlavy,po rozehrávce ve středovém kruhu bleskový protiútok a P.VRANKA vyrovnává na 1:1!Ve 41.min. přichází pěkná kombinační akce domácích a prohráváme 2:1.Ve 45.min. inkasují domácí žlutou kartu a končí 1.poločas.Hned v úvodu 2.půle zahrává P.VRANKA trestný kop a hlavička M.ČURDY končí na břevně domácí branky.Ti odpoví v 50.min. ,porohovém kopu hlavičkují nad branku.V 53.min. přichází samostatná akce M.STEHLÍKA a srovnává na 2:2.V 59.min. dostává zlutou kartu M.ČURDA za řeči po neodpískaném faulu na něj a v 61.min. ta samá karta pro domácí.V 65.min. dobře zakročí M.VESELÝ,bohužel přijde dorážka nepokrytého domácího hráče a prohráváme 3:2.V 66.min. dobře střílí P.VRANKA z dálky,ale gólman jeho pokus vyráží.V 67.min. dostává za běžný zákrok k překvapení všech červenou kartu S.KOUNEK,jdeme do deseti a zároveň odchází M.ONDRÁČEK,kterého nahrazuje M.VRBKA.I v deseti se snažíme o další srovnání stavuz a červenou kartu dostává v 73.min. i domácí hráč.Trestný kop M.PAVELY končí nad domácí brankou.Mezi 74.-77.min. zahráváme bez využití 3rohové kopy,bez gólu zůstane i šance M.ČURDY.V 81.min.zakončuje nad branku P.VRANKA.V 82.min. další žlutá karta pro domácí.V 85.min. opět náš rohový kop bez využití.V 86.min. největší šance na vyrovnání.Akci pěkně vypracoval M.ČURDA,ideálně na malé vápno M.PAVELOVI,ale ten trestuhodně míjí domácí svatyni!!!V 87.min. přichází na hřiště Z.DANIEL,odchází M.ČURDA.Do konce zápasu ještě po jedné střele mimo na každé straně a z avizovaného 4minutového nastavení se odehraje pouhá minuta.Rozhodčí Čejka vždy dobře ví,kteří jsou domácí!!!

            Bohužel jsme utrpěli porážku,ale musí se to hodit za hlavu a dobře se připravit na příští utkání,které odehrajeme v SOBOTU 29.8.2009 v 16.30.hodin a přivítáme vedoucí tým naší tabulky a to mužstvo NÁMĚŠŤ-VÍCENICE,,B“.Určitě těžký soupeř a proto zvu želetavské fanoušky,aby nás přišli povzbudit!!!