Želejuve - Muži A - Předín-Želetava 0-6
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předín-Želetava 0-6

14. 5. 2007
Lokální derby v Předíně znamenalo pro želetavské fotbalisty poměrně jasnou záležitost, když po uspokojivém výkonu přehráli nakonec velmi odevzdaného soupeře. Od samého začátku utkání se vše podstatné odehrávalo na půlce domácích. Po řadě spálených šancí se ve 20. minutě trefil D. Jičínský, který náhodnou tečí otevřel skóre zápasu. Domácí v prvním poločase také zahrozili, ale M. Veselý ve spolupráci s naší obranou jejich pokusy kryl.

Po změně stran nám Předínští situaci značně usnadnili, když po odstoupení jednoho jejich hráče pro zranění pokračovali pouze v deseti, neboť neměli nikoho na vystřídání. Další góly padaly takto: v 50. minutě se opět náhodně dostal míč k D. Jičínskému, který už měl snadnou práci – trefit se do prázdné branky; v 65. proměnil T. Mastný penaltu, což bylo povedené zakončení oslav narození Tomáše Mastného juniora; v 77., 82. a 90 minutě vyšperkoval skóre utkání M. Stehlík, který se tak konečně probral ze střelecké letargie.

Vzhledem k tomu, že jakubovští družstevníci na domácí půdě zaváhali, patří nyní Želetavě v průběžné tabulce první místo.


Želetavská sestava: Veselý Miloš – Dohnal Radek, Mastný Tomáš, Čermák Zdeněk, Kasáček Kamil - Chaloupka Jiří (70. Dostál Jiří), Kasáček Dušan, Stehlík Marek, Jičínský David – Dohnal Jaromír (78. Hybner Michal), Chalupa Michal (67. Veselý Tomáš)