Želejuve - Muži A - ROKYTNICE n/Rok. A – ŽELETAVA A 2:3 (1:2)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROKYTNICE n/Rok. A – ŽELETAVA A 2:3 (1:2)

23. 9. 2009

V dalším důležitém utkání II. třídy jsme zajížděli do Rokytnice na derby a nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-ŠTORK S.,JIČÍNSKÝ D.,ONDRÁČEK P.,KOUNEK S.-ONDRÁČEK M.,VRANKA P.,STEHLÍK M.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni.DANIEL Z.,VRBKA M.,TOMÁNEK M.,KASÁČEK K.Rozhodčím utkání byl p.KRULA.

Po úvodním 20-ti minutovém ot´ukávání,kdy byl na každé straně nevyužit rohový kop,přichází ve 22.min. centr zprava od M.ČURDY a zcela nekrytý M.PAVELA hlavičkou otevírá skóre zápasu-vedeme 0:1.Hned v zápětí(23.min.) v brejku M.ONDRÁČEK,v těžké pozici tísněn 2obránci vypálí a míč končí vsíti-vedeme 0:2.Dlouho se však neradujeme,ve 25.min. pohledná akce domácích a je sníženo na 1:2.Ve 27.min. ubráníme domácí rohový kop.Ve 37.min. inkasuje S.KOUNEK žlutou kartu,následný trestný kop domácích končí nad naší brankou.Ve 42.min. řeší M.PAVELA situaci 1na1 střelou,domácí gólman s problémy vyráží.V kabině panuje pohoda,odhodlání navýšit náskok a dobře rozehrané utkání dovést do vítězného konce.Ve 47.min. se nám konečně podaří dobře rozehrát rohový kop a následnou hlavičku M.STEHLÍKA likviduje gólman na brankové čáře.Ve 48.min. inkasují žlutou kartu i domácí.V 55.min. vysílá M.PAVELA do brejku M.ČURDU,který se štěstím prostřeluje gólmana –vedeme 1:3.V 58.min. odchází M.PAVELA a nahrazuje jej M.VRBKA.V 60.min. trestný kop domácích výborně likviduje M.VESELÝ.Bohužel v 63.min. nevidí na střelu z dálky,pozdě zareaguje a domácí snižují na 2:3.V 66.min.odchází S.ŠTORK a na jeho místo nastupuje K.KASÁČEK.V 67.min. kryje gólman střelu M.STEHLÍKA.V 71.min. dostává za řeči žlutou kartu M.ČURDA.V 73.min. likviduje domácí gólman šanci M.ČURDY.V 75.min. zahrává trestný kop D.JIČÍNSKÝ,jeho střela končí těsně mimo branky.V 76.min. domácí trestný kop olízne břevno naší branky.V 86.min. odchází M.ČURDA a nastupuje Z.DANIEL.V 88.min. vidí za faul žlutou kartu M.ONDRÁČEK.Nastavuje se 5minut,ale s přehledem hru ,,rozkouskujeme“ a dohrajeme utkání na polovině domácích.

Závěrem musím poděkovat všem želetavským hráčům za zisk 3bodů ke kterým se dopracovali poctivým bojovným výkonem i taktickou vyzrálostí.Myslím si,že síla našeho mužstva má vzestupnou tendenci a věřím ,že to dokážeme prokázat v následujícímutkání,které se hraje v NEDĚLI 27.9.2009 v 15.30hodin a přivítáme mužstvo z HROTOVIC.Děkuji všem divákům,kteří nás byli povzbudit v Rokytnici a zvu tímto všechny,kteří fandí želetavské kopané,aby nás přišli v neděli podpořit!!!