Želejuve - Muži A - ŠEBKOVICE ,,B“ – ŽELETAVA ,,A“ 0:2
Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŠEBKOVICE ,,B“ – ŽELETAVA ,,A“ 0:2

20. 5. 2008

ŠEBKOVICE ,,B“ – ŽELETAVA ,,A“

0:2 (0:1)


K důležitému a těžkému utkání v Šebkovicích jsme nastoupili v tomto složení:TOMÁNEK M.-ŠTORK S.,DOHNAL R.,CHALUPA M.,MASTNÝ T.-KOUNEK S.,KASÁČEK D.,STEHLÍK M.,JIČÍNSKÝ D.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,VRBKA M.,ONDRÁČEK M.

Na velmi tvrdém terénu jsme zahájili rozehrou ve středovém kruhu(ČURDA M.,PAVELA M.),míč se už po 20 sekundách utkání dostává k D.JIČÍNSKÉMU do velkého vápna.Následuje střela,kterou domácí gólman vyráží na roh.Škoda,že to tam nepadlo!!Ve 4.min. zahrávají roh domácí,ale bez ohrožení naší branky.Ve 13.min. naše šance zablokovaná.Ve 14.min. střela nad naši branku.V 16.min.žlutá karta pro domácí,kteří praktikují,,šebkovický fotbal“ a ten hodně bolí!Ve 20.min. šance domácích,ale náš branař M.TOMÁNEK kryje.Ve 22.min. zablokován při střele M.ČURDA,následně M.STEHLÍK a rohový kop.Ve 25.min. předvede dobrý zákrok M.TOMÁNEK,když vytěsní domácí střelu na roh.Ve 26.min. z rychlého brejku přečíslujeme domácí obranu,ale trojice PAVELA,STEHLÍK,ČURDA vzniklou šanci zahazuje.Ve 27.min. v přečíslení pro změnu domácí,postupují sami dva na naši branku,ale vyloženou šanci trestuhodně zahazují! Ve 30.min.střelecký pokus D.KASÁČKA mimo branku.Ve 31.min. střílí do gólmana M.STEHLÍK.Ve 34.min střílí vedle M.CHALUPA,stejně jako ve 36.min. M.ČURDA.Ve 37.min. M.PAVELA v offsidu,zakopává balon a inkasuje zbytečnou žlutou kartu.Ve 39.min. to konečně přišlo!!M.CHALUPA vybojuje balon,dává na M.PAVELU,který se uvolní a z hranice velkého vápna střílí-vedeme 1:0.Do 2.poločasu nastupujeme s odhodláním odrazit očekávaný nápor domácích a pokusit se pojistit naše vedení.V 55.min. nachází D.KASÁČEK D.JIČÍNSKÉHO,který centrem oslovuje M.ČURDU a jeho pokus domácí gólman likviduje.V 59.min. inkasují domácí další žlutou kartu.V 61.min. střílí nad branku D.KASÁČEK.V 62.min. střílí domácí nad naši branku.V 71.min. nebezpečí pro naši branku,ale trestný kop trefuje M.STEHLÍKA v dobře postavené zdi.V 73.min. dostává žlutou kartu kapitán D.JIČÍNSKÝ za filmování.V 75.min. poprvé střídáme a na hřiště nastupuje M.VRBKA místo S.KOUNKA.V 76.min. střelecký pokus M.ČURDY mimo.V 77.min. zahrávají domácí roh a R.DOHNAL zachrání hlavou na brankové čáře!V 80.min. pálí tvrdě M.STEHLÍK,ale domácí gólman bravurně odvrací na roh a po něm hlavičkuje M.PAVELA do branaře.V 82.min. střídá M.ONDRÁČEK M.ČURDU.V 85.min. si oddychneme.M.CHALUPA tvrdou střelou prověří domácího gólmana,který jeho pokus vyráží,ale na dorážku D.JIČÍNSKÉHO již nestačí – vedeme 2:0 a ,,JÍČA“ se zastavuje až o zábradlí.V 88.min. střídá Z.DANIEL M.PAVELU a v nervozním 4 minutovém nastavení náš náskok ubráníme!!!

Závěrem děkuji všem hráčům a realizačnímu týmu za dobře odvedenou práci a získané důležité 3 body,které nás drží na 1.místě tabulky a do konce soutěže schází ,,pouhých“ 5 kol.Předvedená hra nebyla ideální,ale vítězství vydřené a velmi cenné!!Z mého pohledu byl zápas těžší než v M.Budějovicích.Samozřejmě děkuji i všem přítomným želetavským příznivcům,kterých se sjelo do Šebkovi velké množství a byli naším 12 hráčem.Jen tak dál!!!!Mužstvo M.BUDĚJOVIC zvítězilo v N.Syrovicích,takže čelo tabulky je stále vyrovnané a slibuje tvrdý boj o POSTUP do poslední chvíle!!!


Další utkání sehrajeme doma v NEDĚLI 25.5.2008 V 16.30 HOD. mužstvem JEMNICKO,,B“.